AGENDA
 • Mar'17
  30

  Tercera sessió de les Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

  El proper 30 de març se celebrarà la tercera sessió del Cicle de Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer. La sessió “Avenços en el tractament de l’Alzheimer”, a càrrec del Dr. Daniel Alcolea, de la Unitat de Memòria del Servei de Neurologia de Sant Pau, tindrà lloc a les 17 hores a la sala d’actes de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Mar'17
  31

  Nova sessió de l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau

  El proper 31 de març l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau, dins del 10è cicle de conferències, ha programat la sessió “Tractament de la SIDA. Present i futur”, a càrrec de Bonaventura Clotet Sala, cap Unitat de VIH de l’HUGTP. La cita és a les 13 hores a les sales polivalents de l’Hospital.
 • Apr'17
  03

  Curs sarcomes de l'adult.
  Visió global des de la perspectiva infermera

  El pròxim 3 d'abril tindrà lloc el curs de sarcomes de l'adult.
  Organitzat per l'hospital de Sant Pau i la Fundación Mari Paz Jiménez Casado, i dirigit a infermeres que vulguin aprofundir en el coneixement de les cures als pacients afectats per aquesta patologia.
  Inscripció gratuïta. Aforament limitat.
 • Apr'17
  25

  Taller d’atòpia

  El proper 25 d’abril tindrà lloc, a partir de les 17.30, a la sala d’actes, el segon taller d’atòpia de 2017. Una activitat dirigida als pacients atòpics i als seus familiars on els informaran dels símptomes, evolució de la malaltia, mesures d’higiene... L’activitat consisteix en una sèrie de xerrades, impartides per diferents professionals, enfocades a millorar la qualitat de vida dels qui pateixen aquesta malaltia. Simultàniament, a les sales polivalents es realitzarà un taller, impartit per infermeres, per a nens amb pell atòpica per ensenyar-los a prendre consciència de la seva malaltia i de la importància de la hidratació.
 • May'17
  09