Vés enrere

ed-borras perez X

Xavier Borràs
Xavier Borràs
Director Mèdic

Metge especialista en Cardiologia, iniciant la seva tasca assistencial a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau l’any 1981. Doctor en Medicina al 1991 i Professor associat de la Facultat de Medicina des de 1986. Com estudis addicionals és Diplomat en Bioenginyeria i en Direcció de Sistemes d’Informació per la UPC, i ha fet els Màsters de Metodologia de Ciències de la Salut i de Direcció d’Institucions Sanitàries per la Universitat Autònoma de Barcelona. Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona en 2019.

En l’àmbit cardiològic la seva tasca assistencial es va desenvolupar a les àrees d’hemodinàmica i d’ecocardiografia-Doppler sent pioner en l’estudi no invasiu de les valvulopaties i posteriorment en la introducció de l’ecocardiografia transesofàgica a Espanya. L’any 2000 va iniciar tasques de gestió, inicialment en el camp de la informàtica mèdica i les aplicacions clíniques de les noves tecnologies en el camp sanitari. Ha estat referent en la implantació de la prescripció electrònica i membre del Comitè Funcional de la Història Clínica Compartida de Catalunya.

Com a coordinador de l’Atenció al Pacient Ambulatori ha estat responsable de la integració de processos entre assistència primària i l’hospital. Des de l’any 2018 és Director Mèdic de l’Hospital.

(Núm. col·legiat: 15489)

Més informació