Sala de premsa
Press room
 • May'18
  08

  Dia Internacional de la Infermera a Sant Pau

  Les infermeres i els infermers de Sant Pau respondran als dubtes dels tots els pacients, en motiu del Dia Internacional de la Infermera En aquesta ocasió seran professionals infermers experts en Pneumologia, Dermatologia, malalties infeccioses, educació sexual, hipertensió i diabetis els que respondran als dubtes de la ciutadania Aquesta activitat és pionera a Barcelona i està organitzada per la Direcció infermera de Sant Pau
 • null'null
  null

  null

  null
 • null'null
  null

  null

  null
 • null'null
  null

  null

  null
 • null'null
  null

  null

  null
 • Jan'18
  11

  S’identifiquen els mecanismes pels quals l’enzim lipasa hepàtica produeix obesitat

  L’estudi realitzat per investigadors del CIBER de Diabetis i Malalties Metabòliques associades (CIBERDEM) i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Sant Pau (IIB Sant Pau) demostra el paper clau de l’enzim lipasa hepàtica en l’acumulació de lípids hepàtics i el desenvolupament d’adipositat. El treball ha estat publicat a la prestigiosa revista científica Plos One.
 • null'null
  null

  null

  null
 • null'null
  null

  null

  null
 • null'null
  null

  null

  null
 • Jul'17
  13

  Programa de recerca i intervenció integral de pacients amb esquizofrènia resistent al tractament (ERT), orientat a pacients i cuidadors, Ama Dablam.

  Ama Dablam és un programa centrat en les persones, nascut amb dos objectius: un assistencial i un altre de recerca. Vol garantir la continuïtat assistencial i oferir els abordatges clínics més rellevants, alhora que permetrà, per primer cop, estudiar de forma prospectiva els indicadors clínics i neurobiològics que diferencien els pacients (ERT) dels no-ERT. Aquest programa ha estat possible gràcies al mecenatge del Sr.C. Barrau, que ha dotat al grup de recerca en esquizofrènia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau d’una beca per tres anys.
 • May'17
  12

  Sant Pau, Vall d’Hebron i Atenció Primària posen en marxa la prova pilot del programa de detecció precoç de l’aneurisma d’aorta abdominal (PDAAA)

  Es tracta d’un estudi pioner a tot l’Estat, els resultats del qual seran molt importants per a determinar les característiques de l’aneurisma d’aorta abdominal en la població general i poder analitzar la viabilitat d’un Programa poblacional de cribratge d’aquesta patologia.
 • May'17
  10

  70 anys del Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el més antic de l’Estat

  El Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de l’Hospital de Sant Pau juntament amb la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica presentaran els últims avenços en trasplantament facial, tractament quirúrgic del peu diabètic, reconstrucció, microcirurgia vascular i cirurgia oncoplàstica i tractament quirúrgic del limfedema.
 • Apr'17
  21

  II Jornada de Càncer de Mama i Qualitat de Vida “Entre Nosaltres”

  L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Institut de Recerca de Sant Pau (IIB) organitzen, el proper 22 d’abril, la 2a Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama, “Entre Nosaltres” al Recinte Modernista de Sant Pau.
 • Apr'17
  21

  II Jornada de Cáncer de Mama y Calidad de Vida “Entre Nosaltres”

  El Hospital de la Santa Creu i Sant Pau y el Instituto de Investigación Sant Pau (IIB) organizan el próximo 22 de abril, la 2ª Jornada Participativa sobre Calidad de Vida y Cáncer de Mama, "Entre Nosaltres" en el Recinto Modernista de Sant Pau.
 • Apr'17
  20

  Asma Meeting Point 2017

  L'asma és un dels trastorns crònics més freqüents a nivell mundial. Afecta 334 milions de persones de totes les edats a escala mundial i és un important repte de salut pública.
 • Apr'17
  20

  Asma Meeting Point 2017

  El asma es uno de transtornos crónicos más frecuentes a nivel mundial. Afecta a 334 millones de personas de todas las edades a escala mundial y es un reto importante de salut pública.
 • Apr'17
  06

  Las nuevas tecnologias se instauran en el tratamiento de trastornos mentales

  Una jornada de referencia en salud mental coordinada por el Dr. Josep M. Farré, jefe del Servicio de Psiquiatria, Psicologia y Medicina Psicosomática del Hospital Universitario Dexeus del Grupo QuirónSalud, y por el Dr. Enric Álvarez, director del Servicio de Psiquiatria y catedrático acreditado de Psiquiatria de la UAB en el Hospital de Sant Pau, y organizada por los servicios de psiquiatria de estos dos hospitales y por la Sociedad Catalana de Psiquiatria y Salud Mental.
 • Apr'17
  06

  Les noves tecnologies s’instauren en el tractament de trastorns mentals

  Una jornada de referència en salut mental coordinada pel Dr. Josep M. Farré, cap del Servei de Psiquiatria, Psicologia i Medicina Psicosomàtica de l’Hospital Universitari Dexeus del Grup QuirónSalud, i pel Dr. Enric Álvarez, director del Servei de Psiquiatria i catedràtic acreditat de Psiquiatria de la UAB a l’Hospital de Sant Pau, i organitzada pels Serveis de Psiquiatria d’aquests dos hospitals i per la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental.
 • null'null
  null

  null

  null
 • Mar'17
  17

  Conveni de col·laborció entre l'Institut del Teatre i l'Hospital de Sant Pau

  L’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau signen un acord de col·laboració per a la realització d’una formació en arts escèniques adreçada a les persones afectades per malalties mentals. L’objectiu d’aquest conveni és impulsar la realització de tallers de formació de teatre i dansa per als usuaris del Club Social Dr. Pi i Molist, de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau.