Ruta de navegació

Actualitat

null El Dr Josep Ris nomenat nou director assistencial de Sant Pau

Actualitat
30/10/2019
El Dr. Josep Ris, nomenat nou director assistencial de Sant Pau

A data 1 de novembre de 2019 el Dr. Ris assumeix la Direcció Assistencial de l’Hospital, que restava vacant des del nomenament de la Dra. Craywinckel com a Directora Gerent, amb la mateixa posició i les mateixes funcions que definien prèviament aquesta Direcció.

El Dr. Josep Ris Romeu és metge especialista en Medicina Interna, havent desenvolupat la seva tasca assistencial a l’HSP des de 1982. Durant aquest període ha participat en les àrees clíniques de Medicina Interna, Infeccioses-SIDA i Urgències i ha exercit diferents responsabilitats docents i directives, incloent la de Director Mèdic de la Institució.

Aquests últims anys i fins l'actualitat,  ha estat responsable del Procés d’Atenció Urgent del nostre centre, projectant la reestructuració del Servei d'Urgències, de l'atenció urgent hospitalària i processos relacionats i del nou pla de guàrdies institucional. Ha propiciat la coordinació assistencial interna i externa en un model innovador d'atenció, la creació (amb metodologia de millora contínua) dels comitès clínics de seguiment dels codis urgents d'activació i ha dirigit el reordenament de múltiples processos assistencials amb incorporació de noves tecnologies. Les activitats del Procés d'Atenció Urgent han estat reconegudes amb diferents premis nacionals i acreditacions internacionals (GEDA 2019 de l’American College of Emergency Physicians).

És Coordinador Clínic del Comitè Operatiu d'Urgències i Emergències de Barcelona-Dreta, membre de l'Òrgan Tècnic d'Urgències i Emergències de Barcelona Ciutat i ha estat membre fundador del Programa d'Harmonització Fàrmaco-Terapèutica del Departament de Salut. En el seu currículum destaquen nombroses publicacions en revistes científiques d'àmbit nacional i internacional. És Premi a l'Excel·lència Professional del COMB 2013.