Ruta de navegació

Actualitat

null Exit dassistencia al curs Actualitzacio en el diagnostic i tractament dels tumors timics

Actualitat
28/10/2019
Èxit d’assistència al curs Actualització en el diagnòstic i tractament dels tumors tímics

La primera edició del curs d’Actualització en el diagnòstic i tractament dels tumors tímics, coordinat pels Drs. Juan Carlos Trujillo Reyes i Elisabeth Martínez-Téllez, del Servei Cirurgia Toràcica de Sant Pau, va tenir un gran èxit d’assistència. El curs és el primer monogràfic sobre aquest tipus de tumors de tot l’Estat.

D’altra banda, Sant Pau és l’únic Hospital que compta amb un protocol i un comitè multidisciplinari específic de tumors tímics.

El curs va comptar amb la participació de 50 especialistes de diferents ciutats de l’Estat i de diferents especialitats com Cirurgia Toràcica, Oncologia Mèdica i Radioteràpica, Anatomia Patològica o Neurologia, entre d’altres.

L’estructura del curs va estar composada per dos blocs: un primer teòric amb diferents ponències d'especialistes rellevants i un segon, amb cirurgia en directe de dos casos amb diagnòstic de timoma.

Els tumors tímics són tumors poc prevalents considerats malaltia minoritària. Es tracta d'un tipus de tumor on es posa de manifest la necessitat d'un treball multidisciplinari on tots els diferents equips que tracten al pacient afectat han de conèixer les darreres actualitzacions en el diagnòstic i tractament.

En els últims anys, s'han produït modificacions pel que fa al seu diagnòstic, classificació i tractament, fet que va portar els organitzadors a pensar en la necessitat de crear un curs específic sobre aquesta patologia.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat