Actualitat

null Mireia Puig

Actualitat
08/05/2023
La Dra. Mireia Puig, nova presidenta de la Societat Catalana de Medicina d’Urgències i Emergències

La Dra. Mireia Puig, directora del Servei d’Urgències de l’Hospital de Sant Pau, ha estat nomenada presidenta de la Societat Catalana de Medicina d’Urgències i Emergències (SoCMUE) durant els propers quatre anys. El nomenament s’ha produït en l’Assemblea Ordinària del XVIII Congrés Nacional de la societat, celebrat recentment a Tarragona i on hi han assistit més de 500 professionals. Cal destacar que també integra la nova junta la Laia Casas, supervisora d'Urgències Generals de Sant Pau.

Segons explica la Dra. Puig, qui també és membre de la Junta del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB), Professora Agregada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i Cap del Grup de Recerca del Servei d’Urgències (Processos Emergents en Patologies Prevalents) vinculat a l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i San Pau – IIB Sant Pau, la nova Junta de la SoCMUE vol tenir més transversalitat territorial i més presència femenina i més jove i també vol ser més representativa de la realitat de la comunitat de professionals que treballen en l'àmbit de les urgències i les emergències.

Els objectius de la SoCMUE com a entitat són els següents:

  • Agrupar tots els especialistes o llicenciats en Medicina i Cirurgia que tinguin interès o vinculació amb l'especialitat de Medicina d'Urgència, així com els llicenciats o diplomats universitaris en altres àrees de les ciències de la salut i tots aquells professionals amb interès o experiència en l'assistència a les Urgències i Emergències que ho sol·licitin i que siguin admesos per la Junta Directiva de la Societat.
  • Promoure el desenvolupament de la Medicina d'Urgència observant les vessants clínic - assistencial, tècnica, de garantia de qualitat, gestió, científica, ètica i social, en un marc de respecte als drets dels malalts i familiars i de cura pel coneixement i dignitat dels professionals que hi treballen.
  • Assessorar els organismes públics i societats privades en matèria de Medicina d'Urgència.
  • Establir els mitjans per a l'ampliació d'estudis de l'especialitat.
  • Col·laborar amb les universitats en un desenvolupament científic i tècnic.
  • Fomentar la col·laboració amb altres Societats estatals i internacionals.

 

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat