NOTÍCIES

null Teresa Eudaldo Puell guardonada amb la medalla d'or de la SEFM.

NOTÍCIES
28/06/2018
Teresa Eudaldo Puell guardonada amb la medalla d'or de la SEFM.

La Societat Espanyola de Física Mèdica (SEFM) ha aprovat a l’Assemblea de socis, maig 2018, atorgar la seva màxima distinció, la medalla d’or, a Teresa Eudaldo Puell.

Doctora en “Physique Radiologique” per la Universitat Paul Sabatier de Toulouse, llicenciada en Ciències Físiques per la Universitat Autònoma de Barcelona y especialista en Radiofísica Hospitalària, ha desenvolupat la major part de la seva labor professional a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (1981-2018).

A la SEFM, la seva aportació en el camp de la docència ha sigut excepcional. Ha participat com a  professora en nombrosos cursos de Formació Continuada i exercit el càrrec de Presidenta de la Comissió de Docència (2000-2010). La seva figura ha sigut fonamental en la creació, desenvolupament i consolidació del curs de Fonaments de Física Medica que es celebra anualment a Baeza, en el que ha ocupat el càrrec de Directora des dels seus inicis fins l’any passat. També ha sigut molt rellevant en altres societats, com la ESTRO i la EFOMP, en la que fou Presidenta del “Education Training and Professional (ETP) Committee”.

HOSSPAU Menu

Actualitat

rad-contacte

Ubicació i Contacte
Ubicació
Radiofísica i Radioprotecció
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
C. Sant Quintí, 89
BLOC F, planta -2
08041 Barcelona

 

Contacte

Correu electrònic: Radiofisica_Radioproteccio@santpau.cat
Telèfon: 93 553 77 43
Fax: 93 553 77 44