Xerrades Alzheimer

Publicador de continguts

null Astrid Crespo

Publicador de continguts
24/05/2024
El Servei de Pneumologia i Al·lèrgia de Sant Pau, premiat per diverses societats científiques

El Servei de Pneumologia i Al·lèrgia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha obtingut diversos reconeixements i beques en els congressos de la XXL Diada Pneumològica, de la SEPAR (Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica) i de l’AEER  (Associació Espanyola d’Endoscòpia Respiratòria). Enhorabona!

La Fundació Catalana de Pneumologia (FUCAP) i la Societat Catalana de Pneumologia (SOCAP) han atorgat la Beca LETI amb una dotació econòmica de 12.000 euros a la Dra. Astrid Crespo Lessman, metgessa adjunta del Servei de Pneumologia, pel projecte “Estudi de viabilitat de l’oscil·lometria forçada en la predicció de malalties respiratòries cròniques utilitzant machine learning approaches”. 

La FUCAP també ha atorgat dues beques al Dr. Albert Rafecas, adjunt del Servei de Pneumologia. La primera, la Beca Roche dotada amb 12.000 euros pel treball “Aplicació de la intel·ligència artificial a la biòpsia electrònica pulmonar per espectroscòpia d'impedància elèctrica guiada per navegació broncoscòpica electromagnètica en nòduls pulmonars perifèrics”. I, la segona, la Beca per a Estades Curtes a centres de reconegut prestigi 2024 de 1.300 euros al projecte “Ús de tècniques intervencionistes en l’abordatge de la patologia pleural”. 

La Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR) ha atorgat tres reconeixements diferents. El primer, la Comunicació Or SEPAR a la Dra. Ana Pardessus, adjunta del Servei de Pneumologia, pel treball “Marcatge intraoperatori de lesions pulmonars perifèriques mitjançant navegació electromagnètica endobronquial”. El segon, la Beca Becari SEPAR a la Dra. Fabiana Cusati, MIR del Servei de Pneumologia, per “Estudi d’efectivitat i seguretat del tractament de la primoinfecció amb antibioticoteràpia inhalada en pacients amb malaltia crònica de la via aèria”, dotada amb 25.000 euros/any. I, el tercer, el Premi Ajuts RESPIRA a la Marta Navarro, infermera de la Unitat de Broncoscòpia, per a la presentació de comunicacions al 57è Congrés Nacional de la SEPAR que tindrà lloc del 6 al 8 de juny a València, per a professionals d’Infermeria i Fisioteràpia.   

La Marta Navarro també ha rebut el Premi Comunicació d’Infermeria pel treball “Avaluació d’un dispositiu de subjecció cefàlica en la broncoscòpia flexible: assaig clínic" de l’ Associació Espanyola d’Endoscòpia Respiratòria (AEER). 

HOSSPAU Menu

Educació per la Salut

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle