Xerrades Alzheimer

Publicador de continguts

null Arriba la IV Jornada d’Actualització en Geriatria

Publicador de continguts
14/05/2024
Arriba la IV Jornada d’Actualització en Geriatria de Sant Pau

El pròxim dijous, 6 de juny, la Unitat de Geriatria del Servei de Medicina Interna de Sant Pau celebra una nova edició de la Jornada d’Actualització en Geriatria, una formació que organitza cada any per a professionals sanitaris amb l’objectiu de continuar donant resposta a l’envelliment progressiu de la població general.

L’edició d’enguany, que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Hospital, girarà al voltant dues temàtiques centrals: l’ortogeriatria, on s’aprofitarà per presentar el protocol d’osteoporosis de Sant Pau, i l’anèmia en persones d’avançada edat, on es presentarà el protocol d’anèmia en l’ancià de l’AIS Dreta.

D’aquesta manera, els metges d’hospitals d’aguts, d’atenció primària i intermèdia, i d’hospitalització domiciliària (HADO i HADAI) podran conèixer les últimes novetats en osteoporosis i anèmia en les persones grans.

 

Consulta aquí el programa de la Jornada.

Inscriu-te i reserva ja la teva plaça enviant un correu a cursgeriatria@santpau.cat amb les següents dades: nom i cognoms, lloc de treball, telèfon i correu electrònic.

 

HOSSPAU Menu

Educació per la Salut

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle