Xerrades Alzheimer

Publicador de continguts

null Viñolas

Publicador de continguts
21/05/2024
Conferència del Dr. Xavier Viñolas a Navarrabiomed sobre Compra Pública d’Innovació en Cardiologia

Aquesta setmana el Dr. Xavier Viñolas, director del Servei de Cardiologia de l’Hospital de Sant Pau, ha impartit una conferència sobre la Compra Pública d’Innovació en l’Àmbit Sanitari i de Recerca, centrada en iniciatives i casos d’èxit en l’àmbit de la Cardiologia. Ha estat en la nova sessió del cicle “Beyond Science” que ha organitzat Navarrabiomed (Centre d’Investigació Biomèdica) a la seva Sala d’Actes (Hospital Universitari de Navarra). 

El Dr. Xavier Viñolas és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra, Executive Master en Direcció d’Organitzacions Sanitàries per ESADE, i Doctor en Medicina per la Universitat Rovira i Virgili. Forma part del CIBER de Malalties Cardiovasculars-CIBERCV i és membre del Comitè de Noves Tecnologies de l’Hospital.

Té una àmplia experiència en el desenvolupament d’estudis multicèntrics (Estudi REVERCAT, REVERSE) en l’àmbit de les arrítmies cardíaques. És investigador coordinador en 4 projectes de recerca del Programa Marc Europeu: TIQUE, STOP&GO, RITMOCORE i RETAC, i investigador col·laborador en 6 projectes de convocatòries competitives d’entitats públiques. És membre del Comitè Editorial de revistes indexades d’àmbit nacional, com la Revista Espanyola de Cardiologia, i d’àmbit internacional, com la revista Europace. Ha publicat 110 articles, 33 dels quals com a primer o últim autor.

També ha exercit com a docent de postgrau, desenvolupant programes de formació de fellows, cursos de formació en gestió de “partnerships” i professor en màsters universitaris. 

HOSSPAU Menu

Educació per la Salut

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle