Ruta de navegació

Xerrades Alzheimer

Publicador de continguts

Publicador de continguts
 • Apr'2018
  18

  Comença el cicle de Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer de 2018

  El proper 26 d’abril se celebrarà la primera sessió de 2018 Cicle de Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer: “Avenços en la recerca de la malaltia de l’Alzheimer”, a càrrec del Dr. Daniel Alcolea, del Servei de Neurologia de Sant Pau. La cita és a les 17 hores a la sala d’actes de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Apr'2018
  19
 • Apr'2018
  19

  La Setmana del Sarcoma a Sant Pau

  La Unitat de Cirurgia Ortopèdica Oncològica (Servei de COT) i la Unitat de Cirurgia HBP-Oncològica (Servei de Cirurgia General i Digestiva) organitzen els dies 25, 26 i 27 d’abril la Setmana del Sarcoma, al Recinte Modernista de Sant Pau. Un programa complert al voltant del sarcoma que acull, el XXVII Curs de Tumors de l’Aparell Locomotor i la III Jornada de Sarcomes Abdominals i retroperitoneals.
 • Apr'2018
  20
 • Apr'2018
  20

  Workshop de dosimetria in vivo

  El 21 d'Abril de 2018 el servei de Radiofísica i Radioprotecció juntament amb l'empresa SunNuclear va organitzar un workshop de dosimetria in vivo.
 • Apr'2018
  22

  El Dr. Mauricio premiat per la Fundación de la Sociedad Española de Diabetes

  El Dr. Dídac Mauricio, director del Servei d’Endocrinologia de Sant Pau, ha estat guardonat amb el Premio Rodríguez Miñón 2018, un reconeixement de la Fundación de la Sociedad Española de Diabetes (SED) pel seu treball de recerca clínica en la categoria sènior. El Dr. Mauricio va recollir el passat divendres 20 d’abril el seu premi durant el XXIX Congreso Nacional de la SED celebrat a Oviedo.
 • Apr'2018
  23
 • Apr'2018
  24

  La Dra. Antonijoan entra a formar part de la nova Comissió de Deontologia del COMB

  La Dra. Rosa Mª Antonijoan, directora del Servei de Farmacologia Clínica de Sant Pau, és una de les incorporacions de la nova Comissió de Deontologia del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). Aquest òrgan assessora al Col·legi en els àmbits de l’ètica i la deontologia.
 • Apr'2018
  24
 • Apr'2018
  25

  Premi a la millor comunicació per a Neus Buil durant el Congrés Nacional d’Infermeria Quirúrgica

  Neus Buil Manzanares, infermera quirúrgica de Sant Pau va guanyar el premi a la millor comunicació per l’estudi de recerca qualitatiu “Toda una vida en quirófano: las primeras enfermeras quirúrgicas del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau”, durant el Congrés Nacional d’Infermeria Quirúrgica celebrat recentment a València.
 • May'2018
  01

  El Banc de Sang de Sant Pau organitza al maig dues campanyes de donació festives

  Durant el mes de maig tindran lloc dues campanyes especials al Banc de Sang de Sant Pau. El dissabte dia 5, de 9 a 15 h, vindran les penyes blaugranes de Barcelona amb la penya castellera que farà un pilar de 4 desplegant una banderola del Banc de Sang. La segona campanya serà una festa "Rociera", que durarà del 14 al 18 de maig, en la que tindrem balls i cors "rocieros" a les tardes al pati proper al Banc de Sang. Anima’t i participa-hi!
 • May'2018
  01

  El Dr. Targarona escollit per la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

  El Dr. Eduard M. Targarona, director de la Unitat de Cirurgia gastrointestinal i hematològica del Servei de Cirurgia General i Digestiva de Sant Pau, ha estat escollit per la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya per a ocupar la plaça d’Acadèmic Numerari corresponent a la Secció Tercera (Cirurgia).
 • May'2018
  01

  LXV edició del Curs de sedació profunda en endoscòpia

  Del 9 a l’11 de maig tindrà lloc a Sant Pau “LXV Curs de sedació profunda en endoscòpia” a les aules de formació de l’Hospital (4a i 5a planta). L’objectiu del curs és que els professionals assistencials de les Unitats d'endoscòpia digestiva adquireixin els coneixements necessaris per a l’administració de sedació profunda amb Propofol i la qualificació pel manteniment de la via aèria i la reanimació cardiopulmonar bàsica.
 • May'2018
  02

  Sant Pau se suma a les celebracions del Dia mundial de l’Asma

  El proper 8 de maig se celebrarà a l’Hospital el Dia mundial de l’Asma. Per aquest motiu, els membres de la Unitat d’Asma i Al·lèrgia del Servei de Pneumologia han preparat tot un seguit d’activitats lúdiques i proves diagnòstiques, voluntàries i gratuïtes, al vestíbul de l’Hospital, de 9.30 a 13 hores.
 • May'2018
  03

  Salva vides: renta’t les mans!

  El 5 de maig és el Dia Mundial de la Higiene de Mans, impulsat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Enguany, amb l’eslògan: “Està a les teves mans prevenir la septicèmia en l’atenció sanitària”, l’OMS prioritza la millora de les pràctiques d’higiene de mans en tots els àmbits de l’atenció sanitària per prevenir les infeccions associades a l’atenció sanitària (IAAS). Sant Pau s’adhereix a la campanya i farà difusió de la necessitat de seguir una correcta higiene de mans. Aquesta campanya la portaran a terme els professionals de la Unitat de Malalties Infeccioses del Servei de Medicina Interna de l’Hospital.
 • May'2018
  03

  Sant Pau finalista als Silver Awards

  El projecte liderat pel Dr. Xavier Viñolas, cap de la Unitat d’Arrítmies del Servei de Cardiologia de Sant Pau ha rebut el segon premi del Silver Awards de la Comissió Europea. Ahir va recollir el seu guardó a Brussel·les pel treball “Procurement of comprehensive treatment, enhanced by digital technologies, of patients with automated implantable cardioverter defibrillator (AICD), un projecte innovador de desfibril·ladors implantables.
 • May'2018
  06

  Dia internacional de la Infermera a l’Hospital de Sant Pau

  El proper 11 de maig, de 10 a 13 hores, les infermeres i els infermers de Sant Pau experts en pneumologia, malalties infeccioses, dermatologia, educació sexual, hipertensió i diabetis et convidem a un cafè al vestíbul de l’Hospital. Vine a passar una estona amb ells i respondran tots els teus dubtes sobre les seves especialitats.
 • May'2018
  07

  Dia Internacional de la Infermera a Sant Pau

  Les infermeres i els infermers de Sant Pau respondran als dubtes dels tots els pacients, en motiu del Dia Internacional de la Infermera En aquesta ocasió seran professionals infermers experts en Pneumologia, Dermatologia, malalties infeccioses, educació sexual, hipertensió i diabetis els que respondran als dubtes de la ciutadania Aquesta activitat és pionera a Barcelona i està organitzada per la Direcció infermera de Sant Pau
 • May'2018
  09

  Jordi Clarimon, Cap de la Unitat Genètica en malalties neurodegeneratives de l’IIB Sant Pau

  «La genètica ens ajuda a entendre les bases biològiques de moltes malalties humanes»
 • May'2018
  09

  Trobada dels hospitals referents a Catalunya amb la Fundació Barça

  El Dr. Albert Salazar va participar ahir, 9 de maig, juntament amb altres directius dels principals Hospitals de referència de Catalunya, amb el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i la directora general de la Fundació FC Barcelona, Maria Vallès, en una trobada organitzada amb l'objectiu de millorar el benestar emocional de nens i nenes amb malalties greus.

HOSSPAU Menu

Educació per la Salut

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle