Ruta de navegació

Xerrades Alzheimer

Publicador de continguts

Publicador de continguts
 • Jun'2023
  13

  TRT-01 TÈCNIC_TÈCNICA RADIOTERÀPIA

  S'adjunta el document del càlcul del barem provisional de les convocatòries publicades al desembre de 2022.
 • Jun'2023
  14

  El Dr. Saül Martínez-Horta, premi extraordinari de la UAB a la millor tesi doctoral defensada el 2020/21

  El Dr. Saül Martínez-Horta, neuropsicòleg de la Unitat de Trastorns del Moviment del Servei de Neurologia de l’Hospital de Sant Pau, ha estat guardonat amb el premi extraordinari de l’Escola de Doctorat del Departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per la tesi defensada el curs 2020/21.
 • Jun'2023
  14

  La Dra. Teresa Franco-Leyva, millor Comunicació Oral del 44 Congrés de la Societat Espanyola d’Immunologia

  El Servei d’Immunologia de l’Hospital de Sant Pau ha guanyat el primer Premi a la Millor Comunicació Oral presentada en el 44 Congrés de la Societat Espanyola d’Immunologia (SEI 2023), celebrat al Palau de Congressos Euskalduna, a Bilbao. La primera autora signant de la comunicació, titulada “Three mutations in BCL11B with immune dysregulation phenotypes” és la Dra. Teresa Franco-Leyva, metgessa del Servei qui, a més, el 2022 va guanyar una de les Beques Post Residents de Sant Pau.
 • Jun'2023
  14

  Setmana de la Música a Sant Pau, del 15 al 22 de juny

  En motiu del Dia Europeu de la Música (21 de juny), Sant Pau celebra des del 15 al 22 de juny la Setmana de la Música. Compromesos amb el tracte més humà i una assistència propera als nostres usuaris, l’Hospital acull diverses iniciatives relacionades amb la música en les que participen entitats musicals del barri i altres entitats nascudes i vinculades molt estretament al nostre centre. Perquè a Sant Pau sabem que la cultura també cura.
 • Jun'2023
  14

  Unzué i Sant Pau, un equip contra l'ELA

  En el marc del Dia Mundial contra l'ELA, el 20 de juny a les 12 h tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau un acte protagonitzat per Juan Carlos Unzué en el que l'exporter del FCB, afectat per Esclerosi Lateral Amiotròfica, parlarà sobre la malaltia i les seves afectacions amb el Dr. Ricard Rojas, neuròleg i coordinador de la Unitat Funcional d'ELA de Sant Pau.
 • Jun'2023
  15

  Sant Pau destina els fons recaptats dels BCN Salut Games 2023 a la Fundació el Somni dels Nens

  Aquest matí ha tingut lloc la cloenda de l’edició d’enguany dels BCN Salut Games a l’Hospital de Sant Pau, un acte que ha destacat per l’entrega d’un taló solidari per part de Sant Pau a la Fundació el Somni dels Nens, entitat escollida per l’Hospital per destinar els més de mil sis-cents euros recaptats com a fons solidaris entre els professionals participants.
 • Jun'2023
  16

  Sant Pau participa a SÓNAR+D amb una proposta de musicoteràpia

  El passat dijous 15 de juny l’Hospital de Sant Pau i l’Institut de Recerca (l’IIB Sant Pau) va presentar al Sónar+D un projecte de musicoteràpia per a pacients de càncer hematològic elaborat amb la col·laboració d’Oncolliga i ESMUC.
 • Jun'2023
  16

  Unzué i Sant Pau, un equip contra l’ELA

  Juan Carlos Unzué i el seu metge, el Dr. Ricard Rojas, neuròleg, investigador i coordinador de la Unitat Funcional de l’ELA de l’Hospital de Sant Pau, mantindran una conversa sobre els reptes de futur en recerca i abordatge d’aquest malaltia
 • Jun'2023
  19

  Star Wars visita la planta de Pediatria de Sant Pau!

  Des d’una galàxia molt, molt llunyana... una comitiva de soldats i pilots imperials ha visitat els nens i les nenes ingressats a la planta de Pediatria de Sant Pau. L'Imperi ha envaït per unes hores l’Hospital gràcies a l’organització benèfica 501st Legion Task Team Hospitals Catalunya, qui ha arrencat molts i molts somriures entre els infants, els pares i els familiars, i també entre els professionals de Pediatria. Tots ells han pogut gaudir d’uns moments molt divertits i han pogut fer-se fotos amb els membres de la Legió, qui per un dia han canviat les seves armes per regals que han repartit entre els pacients més menuts.
 • Jun'2023
  20

  Unzué i Sant Pau, un equip contra l'ELA

  En el marc del Dia Mundial contra l'ELA, el 20 de juny a les 12 h tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau un acte protagonitzat per Juan Carlos Unzué en el que l'exporter del FCB, afectat per Esclerosi Lateral Amiotròfica, parlarà sobre la malaltia i les seves afectacions amb el Dr. Ricard Rojas, neuròleg i coordinador de la Unitat Funcional d'ELA de Sant Pau.
 • Jun'2023
  21

  Els Drs. Xavier Bonfill i Gerard Urrútia, investits doctors honoris causa per dues universitats llatinoamericanes

  La Universitat UTE de Quito (Equador) i la Universitat de Valparaíso (Xile) han investit els Drs. Xavier Bonfill i Gerard Urrútia, respectivament, com a doctors honoris causa de les seves respectives institucions en reconeixement de la col·laboració docent i científica iniciada ja fa molts anys enrere en el marc de la Col·laboració Cochrane.
 • Jun'2023
  22

  2nd International Course on Management of CART Complications

  El pròxim 7 de juliol, la Unitat Multidisciplinària de CART de l’Hospital de Sant Pau organitza el 2nd International Course on Management of CART Complications, un curs que tracta les últimes actualitzacions i novetats en el camp de la immunoteràpia CART. Aquesta tècnica pretén redissenyar les cèl·lules dels pacients per atacar els limfomes, que són precisament el càncer de sang més freqüent a Espanya segons la Sociedad Española de Oncología Médica (SEOM).
 • Jun'2023
  22

  La Dra. Ferrándiz nomemada presidenta de la Societat Catalana de Dolor

  La Dra. Marta Ferrándiz, adjunta del Servei d'Anestesiologia de Sant Pau i membre de la Unitat de Dolor des de l'any 1996, ha estat nomenada recentment presidenta de la Societat Catalana de Dolor.
 • Jun'2023
  22

  Sant Pau participa en la I Jornada Nacional Imatge i Impressió Tridimensional

  Avui dijous 22 de juny té lloc la “I Jornada Nacional Imatge i Impressió Tridimensional. Una altra manera de veure el cor” a l’Hospital Universitari de Cruces (País Basc), amb la participació de dos professionals de l’Hospital de Sant Pau: el Dr. Josep Munuera, director del Servei de Radiodiagnòstic amb la conferència “Segmentació d’Imatge per a Impressió 3D”; i César Acebes, enginyer biomèdic clínic del DimensionLab de Sant Pau, amb la xerrada “Modelat i Impressió 3D en cardiopatia estructural de l’adult”.
 • Jun'2023
  22

  Unzué i Sant Pau en l’Acte del Dia Mundial contra l’ELA

  En motiu del Dia Mundial contra l’ELA (21 de juny), el passat dimarts 20 de juny es va celebrar al Recinte Modernista l’acte Unzué i Sant Pau, un equip contra l’ELA, amb la participació de Juan Carlos Unzué, el Dr. Ricard Rojas, neuròleg, investigador i coordinador de la Unitat Funcional d’ELA de Sant Pau, i Esther Sellés, directora de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.
 • Jun'2023
  26

  26 de juny, Dia Internacional de la Lluita contra les Drogues

  El Dia Internacional de la Lluita contra les Drogues és una jornada que té repercussió en tot el món i que persegueix l’objectiu de conscienciar de les greus conseqüències que té el consum de drogues per a les persones i el seu entorn. Amb els diferents serveis de la Unitat de Conductes Addictives, Sant Pau és un centre pioner i de referència a Catalunya i tot l’Estat.
 • Jun'2023
  27

  S’amplia el termini d’al·legacions fins al divendres 30 de juny

  Des del passat 13 de juny està obert el termini per presentar al·legacions relatives als mèrits presentats a les convocatòries publicades el 30 de desembre de 2022, que no tenen associada una prova tècnica. A causa de diversos problemes tècnics informàtics patits darrerament, aliens a la plataforma Talent Sant Pau, s’ha decidit ampliat el termini fins al pròxim divendres 30 de juny.
 • Jun'2023
  28
 • Jun'2023
  29

  Refugi Climàtic a Sant Pau, temporada de calor

  Amb l'arribada de les altres temperatures, l’excés de calor pot resultar perillós per a la salut. Per això, és crucial buscar refugi en espais climatitzats per garantir el benestar i la salut. Aquests llocs estan dissenyats per mantenir una temperatura agradable i controlada, que ens permet relaxar-nos i recuperar-nos de l'estrès tèrmic causat per l'exterior. I com diem a Sant Pau, si puja la temperatura, tingues cura.
 • Jun'2023
  29

  Un nou horitzó per pacients amb càncer de ronyó

  La Sexta Noticias - Declaracions del Dr. Pablo Maroto, oncòleg de l'Hospital de Sant Pau

HOSSPAU Menu

Educació per la Salut

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle