Ruta de navegació

Xerrades Alzheimer

Publicador de continguts

Publicador de continguts
 • Oct'2023
  05

  Alejandra Pérez Restrepo guanya el primer premi de la seva promoció del màster de Gestió Sanitària

  Alejandra Pérez Restrepo, supervisora de Pediatria de Sant Pau, ha estat guardonada amb el primer premi de la seva promoció del màster oficial de Gestió Sanitària de la UIC en reconeixement del seu article publicat a la revista New Medical Economics “Impacte de l’atenció domiciliària neonatal en la utilització dels recursos sanitaris i en la qualitat de vida del nounat prematur o amb baix pes per l’edat gestacional, i la seva família”.
 • Oct'2023
  06

  Neix la nova identitat del Sant Pau – Campus Salut Barcelona: molt més que un Hospital

  Som un hospital amb 600 anys d'història a l'avantguarda, i ens hem anat transformant per adaptar-nos a tots els temps, mantenint sempre la dedicació a la salut de les persones. Ara, us presentem la nostra nova identitat que aglutina tots els eixos que ens defineixen.
 • Oct'2023
  06

  Presentació de la novel·la “El corazón de Sant Pau”

  El pròxim dijous 19 d’octubre, la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau acollirà la presentació de la novel·la “El corazón de Sant Pau” a càrrec del seu autor, el Dr. Carles Paytubí, qui a través de diferents anècdotes i curiositats farà un repàs històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
 • Oct'2023
  10
 • Oct'2023
  10

  Els petits de Sant Pau reben les bosses del projecte “Donant Puntades”

  Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, avui 10 d’octubre, s’ha fet entrega a Pediatria unes bosses per a nadons i infants ingressats que han preparat els usuaris de la Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist URC dins del projecte “Donant Puntades”.
 • Oct'2023
  10

  ICHOM 2023 Construïm junts l'impuls del canvi

  L’Hospital de Sant Pau reuneix en el marc de la Conferència ICHOM 2023 un grup d’experts en Salut d’arreu del món. En aquesta trobada s’han mostrat casos reals que l’Hospital de Sant Pau està accionant, iniciatives i propostes alineades amb la definició i creació de l’atenció sanitària basada en valor.
 • Oct'2023
  10

  Reconeixement a la Unitat de Cirurgia Esofagogàstrica i Bariàtrica de Sant Pau

  La Unitat de Cirurgia Esofagogàstrica i Bariàtrica del Servei de Cirurgia General i Digestiva de Sant Pau va rebre, el passat dia 5 d’octubre, el premi Manuel Corachan, que atornga la Societat Catalana de Cirurgia. La comunicació guardonada: “Què s’espera sobre reintervencions de hiatus esofàgic? Experiència de 50 casos?”, va ser presentada durant curs acadèmic 2022-2023.
 • Oct'2023
  10

  Sant Pau – Campus Salut Barcelona participa en una nova edició del 48h Open House Barcelona

  En aquesta edició del 48h Open House Barcelona, que tindrà lloc els propers 21 i 22 d’octubre, es podran conèixer diverses àrees del Sant Pau – Campus Salut Barcelona, des de l’interior de l’Hospital assistencial fins al Recinte Modernista, passant pels altres espais que conformen el Campus de Recerca, Campus d’Innovació i Campus Humanista. Anima’t i vine a descobrir el Sant Pau – Campus Salut Barcelona.
 • Oct'2023
  13

  Dia Mundial del Dol perinatal – 15 d’octubre

  El Dol perinatal és encara un tema tabú en la nostra societat. Això fa que les dones i famílies que el viuen se sentin molt soles i sense eines per afrontar aquest difícil procés. Paral·lelament, les professionals també han expressat una manca de recursos i formació. Donar visibilitat a aquestes experiències és essencial per transmetre la importància que mereixen ja que són situacions més habituals del que pensem. Un de cada quatre embarassos acaba amb pèrdua.
 • Oct'2023
  16

  Comença la immunització dels nounats contra el Virus Respiratori Sinicial (VRS), el causant del 80% de les bronquiolitis

  La infecció pel Virus Respiratori Sinicial és una de les més freqüents i una de les principals causes d’hospitalització dels menors de 5 anys. Es tracta d’un virus altament contagiós que es dissemina amb les secrecions nasofaríngies de les persones infectades o mitjançant les gotes de saliva.
 • Oct'2023
  16
 • Oct'2023
  16

  Dia Mundial de la Reanimacio Cardiopulmonar

  Avui, l’Hospital de Sant Pau s’ha adherit al Dia Mundial de la Reanimació Cardiopulmonar amb diferents tallers organitzats pel Servei d’Anestesiologia i el Servei de Pediatria.
 • Oct'2023
  16

  Dia Mundial del Càncer de Mama – 19 d’octubre

  El proper dijous 19 d’octubre és el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, una jornada que es va establir per crear consciència sobre la malaltia, donar-li visibilitat i crear eines i recursos per a enfrontar-s’hi. A l’Hospital de Sant Pau durant el dia 19 organitzem diverses activitats per contribuir a la sensibilització i a la difusió de les afectacions i reptes que planteja aquesta malaltia.
 • Oct'2023
  18

  La Dra. Gómez Chiari copresidenta de la Taskforce Europera

  La Dra. Marta Gómez Chiari, adjunta del Servei de Diagnòstic per la Imatge de Sant Pau, experta en Neurorradiologia, imatge pediàtrica i imatge fetal, ha estat escollida copresidenta de la Taskforce Europera d’imatge fetal.
 • Oct'2023
  18
 • Oct'2023
  19

  Presentació de la novel·la “El corazón de Sant Pau”

  El pròxim dijous 19 d’octubre, la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau acollirà la presentació de la novel·la “El corazón de Sant Pau” a càrrec del seu autor, el Dr. Carles Paytubí, qui a través de diferents anècdotes i curiositats farà un repàs històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
 • Oct'2023
  20

  51è Curs de Pneumologia de Sant Pau

  Els propers 26 i 27 d’octubre, el Servei de Pneumologia de l’Hospital de Sant Pau organitza el 51è Curs de Pneumologia de Sant Pau, unes formacions que pretenen donar a conèixer les últimes novetats en el diagnòstic i tractament de pacients amb malalties respiratòries.
 • Oct'2023
  20

  Èxit de la Jornada pel Dia Mundial del Càncer de Mama a Sant Pau

  Al llarg del dia d’ahir, l’Hospital de Sant Pau vam impulsar, juntament amb altres entitats, diverses iniciatives per commemorar el Dia Mundial del Càncer de Mama, donar visibilitat a la malaltia i crear un espai de debat, reflexió i recolliment per a les pacients i tota la comunitat.
 • Oct'2023
  23

  Amb 3.939 persones, Sant Pau - Campus Salut Barcelona ha estat un dels deu espais més visitats durant el 48h Open House Barcelona.

  Sant Pau – Campus Salut Barcelona ha obert per segon any consecutiu les seves portes a la ciutadania. En total, 3.939 persones han visitat els diferents espais que integren els seus cinc eixos estratègics: Assistència, Recerca, Innovació, Aprenentatge i Humanisme, al llarg del cap de setmana. De fet, s’ha situat en el rànquing dels deu espais més visitats durant el 48H Open House Barcelona d’enguany.
 • Oct'2023
  24

  Curs d’Aplicacions de la Genètica en la pràctica clínica

  El pròxim divendres 10 de novembre, la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau acollirà el Curs d’Aplicacions de la Genètica en la pràctica clínica organitzat pel Servei de Genètica de l’Hospital.

HOSSPAU Menu

Educació per la Salut

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle