Ruta de navegació

Xerrades Alzheimer

Publicador de continguts

Publicador de continguts
 • Oct'2017
  04
 • Oct'2017
  05

  Memòria científica de l'IIB Sant Pau - 2016

  Podeu consultar la Memòria científica de l'IIB Sant Pau corresponent a l'any 2016 en la que es troba recollida l’activitat de l’Institut i les fites més importants aconseguides l’any passat.
 • Oct'2017
  05

  “¿Qué es eso de la radioteràpia?. Cáncer de mama: tratamiento convencional y nuevas líneas de investigación”

  El passat dijous 5 d’Octubre, Maria Lizondo Gisbert del Servei de Radiofísica i Radioprotecció va ser convidada per donar una conferència solidaria en l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) de Tarragona titulada “¿Qué es eso de la radioteràpia?. Cáncer de mama: tratamiento convencional y nuevas líneas de investigación”
 • Oct'2017
  08
 • Oct'2017
  08

  Junts contra la Miastènia

  El proper 17 d’octubre al Foyer del Gran Teatre del Liceu tindrà lloc una conferència-col·loqui al voltant de la Miastènia a càrrec de la Dra. Isabel Illa, directora de la Unitat de Neuromuscular, del Servei de Neurologia de Sant Pau. L’acompanyaran també Pilar Robles, presidenta d’AMES i Joan Mª Ripoll, d’AMICAT. L’entrada és lliure i gratuïta. El mateix dia a les 21 hores, també al Liceu, se celebrarà un concert del “Petitet i la seva rumba simfònica” que el cineasta Carles Bosch enregistrarà per un documental que està rodant sobre la figura de l’artista.
 • Oct'2017
  09

  2n Curs de patologia del colze

  Els dies 16 i 17 de novembre tindrà lloc a la sala d’actes de l’Hospital el 2n Curs de patologia del colze, organitzat pel Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital. Adjunt trobareu el programa preliminar i el contacte per a les inscripcions.
 • Oct'2017
  09

  Sant Pau guardonat als Premis Hospital Optimista 2017

  L’Hospital de Sant Pau ha estat guardonat amb el Primer premi a Projectes Pediàtrics, pel projecte “Compta amb mi, equip de suport en cures intensives pediàtriques”, juntament amb la Fundació Enriqueta Villavecchia i els hospitals de Barcelona Vall d’Hebron i Sant Joan de Deu, l’Hospital Taulí de Sabadell i el Germans Trias i Pujol de Badalona.
 • Oct'2017
  10

  El Dr. Targarona president d’honor del Congrés del SPCMIN

  El Dr. Eduardo Targarona, director de la Unitat de cirurgia gastrointestinal i hematològica, del Servei de Cirurgia General i Digestiva de Sant Pau, serà president d’honor del proper Congrés de la Societat Portuguesa de Cirurgia Mínimament Invasiva que tindrà lloc a Lisboa del 12 al 14 d’octubre.
 • Oct'2017
  10
 • Oct'2017
  15
 • Oct'2017
  15

  Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

  El 19 d’octubre tindrà lloc la propera cita del cicle de Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer. La sessió versarà sobre “Consells generals i recursos socials per a les persones amb Alzheimer” i anirà a càrrec de Conchita Escola i Pilar Pascual, del Servei de Neurologia de Sant Pau. La xerrada és a les 17 hores a la sala d’actes de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Oct'2017
  16

  Jornada per a vosaltres. Homenatge a les dones afectades de càncer de mama

  Sant Pau amb la col·laboració d’entitats dedicades a la lluita contra el càncer organitza el pròxim dijous 19 d’octubre la Jornada per a vosaltres, en homenatge a les dones afectades de càncer de mama, en motiu del Dia mundial del càncer de mama. De 9 a 13.30h hi ha programades diverses conferències a la Sala d’actes de l’Hospital i simultàniament hi haurà taules informatives de les entitats col·laboradores als vestíbuls dels carrers Mas Casanovas i Sant Quintí. Podeu consultar el programa en el document adjunt.
 • Oct'2017
  16
 • Oct'2017
  16

  La Marató de TV3 dóna el tret de sortida

  Amb el lema “La investigació pot canviar la història” s’inicia la campanya de la Marató de TV3, que enguany celebra la seva 26a edició i gira entorn de les malalties infeccioses.
 • Oct'2017
  16

  Sessió conjunta de la Societat Catalana de Bioètica i del Comitè d’Ètica Assistencial de Sant Pau

  El doctor Jordi Surrallés, director del Servei de Genètica de l’Hospital i catedràtic de Genètica de la UAB i el Dr. Josep Santaló, catedràtic de Biologia Cel·lular de la UAB i membre de l’Observatori de Bioètica i Dret de la UB, debatran, el proper 24 d’octubre, sobre les “Oportunitats actuals i a mig termini de la genètica i les consideracions ètiques sobre la seva aplicació en l’àmbit de la salut”. Aquesta sessió conjunta de la Societat Catalana de Bioètica i del Comitè d’Ètica Assistencial de l’Hospital tindrà lloc, de 15.30 h a 17.00 h, a la sala d’actes. Moderarà la sessió la Dra. Victòria Martorell, cap de Desenvolupament de serveis de l’Hospital i membre del Comitè d’Ètica Assistencial.
 • Oct'2017
  18
 • Oct'2017
  18

  El Dr. Matti Jauhiainen impartirà la propera sessió dels Seminaris 2017

  El dilluns 23 d'octubre a les 15 h, a les sales polivalents de l'Hospital, l’Institut de Recerca de Sant Pau amb la col·laboració del Grup de Bases metabòliques del risc cardiovascular de l’IIB Sant Pau, organitzen el Seminari “Excés d'absorció en dietes altament energètiques i els seus efectes en el metabolisme dels lípids", a càrrec del Dr. Matti Jauhiainen, del National Institute for Health and Welfare (THL), Genomics and Biomarkers Unit, de Finlàndia.
 • Oct'2017
  18

  Exposició “Sàhara, l’oblit permanent”

  L’Hospital de Sant Pau acull l’exposició “Sàhara, l’oblit permanent”, organitzada per l’Associació per al desenvolupament de projectes solidaris al Sàhara. Una visió fotogràfica dels campaments de refugiats saharauís de Tindouf (Algèria). Es podrà visitar fins el 17 de novembre a la Planta 2 Bloc A.
 • Oct'2017
  19

  Els professionals de Sant Pau protagonistes al congrés de la SEBAC

  El Dr. Fernando Muñoz, del Servei de Neurocirurgia, ha estat nomenat vicepresident de la SEBAC, durant l’Assemblea del Congreso Nacional de la Sociedad Española de Base de Cráneo, d’on el Dr. César Orús, del Servei d’Otorinolaringologia, és vicesecretari. D’altra banda, el Dr. Carlos Asencio, també Neurocirurgià, va presentar un pòster: “Microadenoma múltiple productor de enfermedad de Cushing” que va obtenir el Premi al Millor Pòster del Congrés.
 • Oct'2017
  19

  Estètica per al càncer

  El Periódico de Catalunya

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle