Events

null Barcelona Breast Meeting 2019

Events
11/03/2019
Barcelona Breast Meeting 2019

El Servei de Cirurgia Plàstica de l’Hospital de Sant Pau - l’Hospital del Mar organitza, del 12 al 15 de març, el Barcelona Breast Meeting 2019 (BBM 2019), trobada internacional amb més de 40 experts mundials, i més de 400 especialistes, on es discutiran els nous avenços sobre cirurgia oncoplàstica, reparadora i estètica de mama.

Per primer cop el BBM 2019 allotjarà la reunió de l'International Breast Cancer Coordinated Care Conference (IBC4), una de les conferències més importants sobre càncer de mama dels EUA organitzada per la prestigiosa Universitat de Georgetown – Washington.

Durant el BBM 2019 també es celebrarà una sessió de la International Brest Surgery Alliance (IBSA), associació independent composada pels experts més importants del món en cirurgia de mama. Aquesta sessió es farà conjuntament amb les principals companyies de la indústria mèdica que produeixen implants, per aprofundir sobre la relació entre els implants mamaris i el risc de desenvolupar el linfoma anaplàsic de cèl·lules grans.

Un dels temes més innovadors que es tractaran en el BBM 2019 és com aconseguir una tècnica fiable de mastectomia amb conservació de pell i mugró per garantir una millor qualitat de vida garantint els millors resultats en la cirurgia reconstructiva posterior.

Es realitzarà per primera vegada a l’Estat un tipus de cirurgia en directe per a més de 400 especialistes de tot el món, mastopèxia amb suport estructural. Es una tècnica que utilitza unes matrius biològiques i/o sintètiques que permeten reduir la caiguda del pit i garantir una millor evolució de la cirurgia enfront el pas del temps.

També s’abordaran innovadores tècniques com:

  • La reconstrucció híbrida que combinen implants o teixit vascularitzat i empelts de greix amb cèl·lules mare.
  • La cirurgia de prevenció del limfedema amb reconstrucció immediata del sistema limfàtic T-LAR. Aquesta tècnica quirúrgica de prevenció del limfedema amb reconstrucció immediata del sistema limfàtic T-LAR va ser desenvolupada pel Servei mancomunat de Cirurgia Plàstica de Sant Pau i el Mar i posteriorment s’ha implantat en altres centres de referència de l’Estat i del món, com el Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC) de Boston, Hospital universitari de la Facultat de Medicina de Harvard.

Més informació

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat