Breadcrumb

Events

null Dia Mundial de la Donacio de Llet i 5e aniversari del Banc de Llet Materna

Events
18/05/2016
Dia Mundial de la Donació de Llet i 5è aniversari del Banc de Llet Materna

La mare de la Maia va ingressar a Sant Pau a la 22 setmanes de gestació. Va estar ingressada a Sant Pau de la 22ena. a la 29ena. setmana, fins que van haver de programar una cesària. La Maia va néixer amb 1.140Kg i va estar un mes i mig a l'UCI pediàtrica i un mes i mig més en observació. En total, 3 mesos a l'Hospital. Els pares, en Xavi i la Gemma, van poder endur-se la Maia a casa als 3 mesos, quan ja feia més de 3 kg.

 

A Sant Pau li van donar llet del Banc de Llet Materna fins que va fer 1,5 Kg. Al néixer la mare de la Maia no tenia llet però amb les setmanes, va aconseguir que li pugés la llet i ha pogut alletar la nena fins els 4 anys.

 

La Maia ha respost molt bé a nivell físic i cognitiu des del naixement. Al principi, quan era neonat, el problema principal era respiratori, perquè feia apnees "i la tocàvem, li havíem de recordar que havia de respirar", explica la mare. Vam fer el pell amb pell i sempre ha estat una nena sana. Ara està molt bé de salut. 

 

"Jo estic encantada que la Maia hagi rebut llet d'una altra mare, perquè jo, quan vaig estar ingressada em donaven antibiòtic darrera antibiòtic, i suposo que la meva llet no devia ser tan beneficiosa i estic molt contenta que hagi pogut rebre llet que segurament li haurà donat molta més riquesa". Explica la mare.

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat