Breadcrumb

Events

null Dia Mundial de la Sindrome de Cushing

Events
07/04/2021
Dia Mundial de la Síndrome de Cushing

Amb motiu del Dia Mundial de la Síndrome de Cushing, Susan Webb i Elena Valassi, metgesses del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de Sant Pau i  Alicia Santos, psicòloga del mateix Hospital han aportat els seus coneixements per aclarir conceptes de la malaltia que impacten sobre la qualitat de vida del pacient.

 

La denominada Síndrome de Cushing és un disturbi hormonal causat per un excés de cortisol, que pot tenir diversos orígens. Es tracta d'una malaltia rara, amb una prevalença d'entre 40 a 60 casos per milió d'habitants a l'any. Sol ser més freqüent en dones i el diagnòstic sol donar-se per primera vegada als 40 anys.

 

La campanya “Mirades d’esperança, descobrint el síndrome de Cushing”, desenvolupada amb el suport de HRA Pharma Rare Diseases, té la seva visibilitat a través de diversos vídeos breus, protagonitzats per tres especialistes i amb la col·laboració d'una pacient, que analitzen la Síndrome de Cushing i donen pistes als pacients per a ajudar-los a viure amb aquesta malaltia minoritària.

 

Veure vídeos

Susan Webb 

Elena Valassi 

Alicia Santos 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat