Breadcrumb

Events

null El robot desinfectant de la Comissio Europea arriba a lHospital de Sant Pau

Events
15/03/2021
El robot desinfectant de la Comissió Europea arriba a l’Hospital de Sant Pau

Sant Pau ha estat un dels cinc hospitals catalans que gaudirà d’un robot capaç de desinfectar una habitació de mida estàndard en tan sols deu minuts a través de llum ultraviolada. L’Hospital té previst utilitzar-ho per desinfectar l’àrea quirúrgica.

Els primers robots adquirits per la Comissió Europea estan arribant a trenta-un hospitals de tot Europa entre els quals cinc de catalans. L’objectiu és garantir condicions de màxima desinfecció als hospitals sense exposar el personal a riscos innecessaris. L’ús dels robots evitarà que els professionals de neteja hagin de manipular, transportar o emmagatzemar productes químics tòxics, perillosos o corrosius. Els dispositius es podran dirigir a distància a través d’una aplicació mòbil i l’operació es podrà iniciar des de l’exterior de l’habitació.

Els robots han estat subministrats per l’empresa danesa UVD Robots que va guanyar un concurs d’emergència. Aquesta iniciativa forma part de l’esforç de la Comissió Europea per  proporcionar equipaments útils i necessaris als estats membres i ajudar-los a fer front a la pandèmia. En total la Comissió destinarà 12 milions d’euros de l’Instrument d’ajuda d’emergència per adquirir un total de 200 robots.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat