Breadcrumb

Events

null El vicepresident Pere Aragonès i la consellera Alba Vergés visiten els cribratges de COVID-19 a Sant Pau

Events
01/12/2020
El vicepresident Pere Aragonès i la consellera Alba Vergés visiten els cribratges de COVID-19 a Sant Pau

El vicepresident de la Generalitat i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonés, i la consellera de Salut, Alba Vergés, van visitar els cribratges per detectar la COVID-19 que els professionals de Sant Pau van realitzar al Recinte Modernista.

Gemma Craywinckel, directora gerent de l’Hospital de Sant Pau, i Jordi Bachs, director gerent de la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, van acompanyar durant la visita al vicepresident i la consellera de Salut.

També van estar presents el secretari de Salut Pública i director gerent de l’Institut Català de la Salut, Josep Maria Argimon, i el director executiu dels sectors sanitaris Eixample i Gràcia i de l’Àrea Integral de Salut Barcelona Dreta, Lluís Espinosa.

Per altra banda, també van assistir Davide Malmusi, patró per l’Ajuntament a la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Jaume Estany i Conxita Peña, gerent del Consorci Sanitari de Barcelona i directora d’Atenció al Ciutadà i Participació, respectivament.