Events

null Entre Mares 2021

Events
25/04/2021
Entre Mares 2021

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de Sant Pau, amb el suport de la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i de la Fundació Puigvert, i amb la col·laboració de la Unitat de Neonatologia, del Servei de Pediatria de Sant Pau, organitza el pròxim 2 de maig la 2a edició de la Jornada “Entre Mares”, presencial i online, al Recinte Modernista de Sant Pau.

 

L’objectiu d’aquesta jornada és:

  • Informar i reflexionar des d’una visió global, sobre tots els aspectes que giren al voltant de la maternitat, posant l’accent especialment en la Covid com la major inquietud actual.
  • Ser un punt de trobada transversal, respectuós i sincer entre tota la comunitat de mares, pares i futures famílies, conjuntament amb professionals de la Salut perinatal de tots els àmbits i disciplines.
  • Recaptar fons per a l’estudi “Embaràs i Covid”, en el qual s’estudiaran diversos aspectes de la vacunació contra la Covid i la gestació.

Enguany a causa de les restriccions de la pandèmia la Jornada quedarà limitada a una sessió presencial, que també es retransmetrà en format online, on es tractaran tota una sèrie de temes relacionats amb la maternitat, emmarcats en el context excepcional de la pandèmia i centrats en tres grans eixos: fertilitat, embaràs i nounats. 

La jornada vol apropar a la ciutadania una sèrie de qüestions i dubtes que sorgeixen al voltant de la maternitat en temps de pandèmia de la mà d'expertes en diferents àmbits relacionats amb la maternitat.

 

Participaran en la taula rodona

  • Dra. Elisa Llurba, directora del Servei de Ginecologia i Obstetrícia, Hospital de Sant Pau
  • Dra. Elisenda Moliner, adjunta de Neonatologia del Servei de Pediatria, Hospital de Sant Pau
  • Dra. Ana Polo, coordinadora de Medicina Reproductiva i directora del Programa de Medicina Reproductiva de Fundació Puigvert-Hospital de Sant Pau
  • Lara Alonso, llevadora de l'ASSIR-Guinardó-Sant Pau
  • Priscilla González, testimoni.
     

Més informació sobre el programa de la jornada
La sessió se celebrarà a l'Auditori Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau, de 12 a 13 h (incripció previa). 
Aquelles persones que no puguin assistir tenen la possibilitat de seguir la sessió virtualment a través del següent enllaç