Breadcrumb

Events

null La Dra Craywinckel participara a lesmorzar colloqui Barcelona Capital del Digital Health al Circulo Ecuestre

Events
08/04/2021
La Dra. Craywinckel participarà a l’esmorzar/col·loqui “Barcelona Capital del Digital Health” al Círculo Ecuestre

La Dra. Gemma Craywinckel, directora gerent de Sant Pau, participarà el pròxim 20 d’abril a l’esmorzar/col·loqui “Barcelona Capital del Digital Health” al Círculo Ecuestre. La cita és a les 13.30 h i s’abordarà i analitzarà el concepte de salut digital, així com l’important paper que juga Barcelona en aquest camp.

Barcelona és la capital de la innovació, la creació de talent, l'emprenedoria, les start-ups i, un referent en l'àmbit de la salut. Sectors com el farmacèutic o l'assegurador són dos dels motors del teixit econòmic del territori. A això se suma l’àmplia xarxa d’hospitals que configuren el seu prestigiós sistema sanitari, molts dels quals són mundialment reconeguts per la seva tasca investigadora en diferents camps científics.

La digitalització també ha irromput en aquest àmbit amb força, donant lloc al què coneixem com a Salut Digital o Salut Health. Es tracta d’una eina que contribueix a l’eficiència del sistema sanitari gràcies a la incorporació de tecnologies d’informació i la comunicació a productes, serveis i processos d’atenció sanitària. Aquesta pot abastar diferents tecnologies com la telemedicina, la robòtica o la realitat virtual, a més de l’ús del big data o la intel·ligència artificial.

Aprofitant aquest gran actiu neix Barcelona Health Hub (BHH), un ecosistema global per a la transformació digital de la salut que té com a missió innovar en salut digital i transferir-lo al sistema sanitari, vinculant start-ups, corporacions, hospitals, universitats i inversors.

Per abordar i analitzat el concepte de Digital Heath, així com l'important paper que juga Barcelona en aquest camp, la sessió comptarà amb la participació de professionals rellevants com la Dra. Gemma Craywinckel, directora gerent de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; Josep Santacreu, conseller delegat de DKV Seguros; Mireia Cigarran, fundadora i CEO de VRPharma i José Marcilla, director general de Novartis Oncology Spain.

Moderarà la sessió Luis Badrinas, CEO de Barcelona Health Hub i Community of Insurance.

Més informació i reserves 

L’esdeveniment es retransmetrà en directe a través de
Canal de YouTube del Círculo Ecuestre a les 14.50h - link aquí

 

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat