Breadcrumb

Events

null Recerca de Sant Pau guanya el Premi Catalunya Construccio del CAATEEB

Events
01/12/2020
Recerca de Sant Pau guanya el Premi Catalunya Construcció del CAATEEB

L'Institut de Recerca Mèdica de l'Hospital de Sant Pau - IIB Sant Pau  ha estat guardonat amb el Premi Catalunya Construcció d'enguany, en la categoria d'innovació en la construcció, en la XVII edició dels Premis Catalunya Construcció que organitza el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB).

El premi de la categoria d’innovació en la construcció, de l’Institut de Recerca, l’ha guanyat la candidatura formada per Felip Pich-Aguilera Baurier i Carles Gelpí i Arroyo.

El jurat ha valorat molt positivament “les innovacions introduïdes en el projecte amb canvis en el programa funcional que propicien una major eficàcia en la labor dels tècnics investigadors mitjançant l’obertura dels espais de treball i sistemes compartits”. També ha elogiat “la manera d’abordar una certa simbiosi amb l’entorn patrimonial de l’Hospital de Sant Pau mitjançant un original tractament del teixit ceràmic industrialitzat, així com la innovació que presenta quant a materials i elements constructius”.

La construcció del nou edifici de recerca ha estat finançada per la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amb una aportació de 12 milions d’euros, i ha comptat amb una subvenció de 5 milions d’euros provinents dels fons europeus FEDER, gestionats per la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.