Breadcrumb

Events

null Sant Pau reconegut amb als Premis BSH Best Spanish Hospital Award

Events
23/10/2021
Sant Pau reconegut amb als Premis BSH-Best Spanish Hospital Award

Sant Pau ha estat reconegut amb els guardons Premi BSH-Best Spanish Hospital Award, en les categories de  “Millor Hospital en Gestió Clínica Global” i “Millor Hospital en Aparell Circulatori i Respiratori”. També ha estat distingit com a finalista en les categories de “Processos de Malalties de la Dona”, en “Processos de l’Aparell Digestiu i Hepatopancreàtic” i “Global de Resultats” i “Millor Hospital en Costos Hospitalaris”. Laura López, cap d’Infermeria, va recollir tots els premis en nom de la institució.

                                         

Més informació

Els Premis BSH han congregat un total de 122 hospitals, 65 d'ells públics i els 57 restants privats. Això suposa un 16% més respecte a la segona edició. Aquests centres s'han mesurat per la seva eficiència i qualitat assistencial, sota paràmetres metodològics validats per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), que col·labora amb els Premis BSH. Amb l'objectiu d'ajudar a optimitzar la gestió sanitària i la qualitat assistencial dels hospitals d'aguts espanyols públics i privats, en els Premis BSH s'utilitzen més de 250 indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial.

Aquesta és la tercera edició dels  Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards®, organitzats per la consultora Higia Benchmarking i la companyia líder en codificació hospitalària ASHO que reconeix als millors hospitals d'Espanya.