Breadcrumb

Events

null Sant Pau sadhereix a les activitats del Dia Mundial de la Seguretat del Pacient

Events
15/09/2019
Sant Pau s’adhereix a les activitats del Dia Mundial de la Seguretat del Pacient

Amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat del Pacient, que se celebra el proper 17 de setembre, la Comissió de Seguretat disposarà una taula informativa sobre pràctiques segures al vestíbul de l’Hospital dirigida als usuaris i acompanyants per promoure la seva participació activa en la pròpia seguretat. Al llarg de la setmana també es farà una campanya institucional recordant el decàleg per a la seguretat dels pacients i treballadors a l’Hospital de Sant Pau.

El tema escollit per l’Organització Mundial de la Salut és “Seguretat del pacient: una prioritat de salut mundial” i l’eslògan és “Defensem la seguretat del pacient”. Segons l’OMS, els danys als pacients deguts a incidents en l’atenció sanitària són una de les 10 principals causes mundials de mort i discapacitat. Per això, enguany ens proposa missatges clau dirigits als diferents actors que participen en la Seguretat del Pacient.

 

La campanya té com objectiu la mobilització de la societat, especialment el sector sanitari, els seus professionals, pacients, responsables polítics, investigadors i mestres, amb el suport de les xarxes socials. La seva finalitat és difondre el missatge de que la Seguretat dels Pacients és una prioritat de salut, i és necessari prendre mesures per reduir el risc de dany al pacient en tots els entorns on es proporciona atenció sanitària.

 

La campanya ha estat secundada per múltiples administracions i institucions, com el Ministerio de Sanidad, el Departament de Salut, la Sociedad Española de Calidad Asistencial i l’Agencia Española del Medicamento y Productos Sanitarios.

Trobareu més informació al Departament de Salut:

http://seguretatdelspacients.gencat.cat/ca/que_es_la_seguretat_de_pacients/consell_assessor_seguretat_de_pacients/

 

 

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat