Events

null Dia Mundial contra el Càncer

Events
02/02/2024
Dia Mundial contra el Càncer

El pròxim diumenge 4 de febrer és el Dia Mundial contra el Càncer, des de Sant Pau treballem amb diferents fundacions i associacions per donar un suport integral a totes aquelles persones que es troben en  alguna de les etapes oncològiques, sigui com a usuari/ària o familiar.

Al centre Kalida Sant Pau els nostres professionals col·laborem amb l'equip de suport psicosocial integral de la Fundació en tallers i cursos contribuint i donant suport al pacient oncològic i als seus familiars. Des d’àmbits com la nutrició, l’exercici físic, la fisioteràpia o la psicologia, els assessorem per reprendre la seva vida quotidiana en aquesta nova etapa, acompanyant-los i oferint-los suport pràctic, emocional i social.

Entre les moltes activitats que des de la Fundació s’ofereixen trobem tallers i cursos, com per exemple “I ara què?” dirigit a aquelles persones que han finalitzat el seu tractament oncològic.

Informació sobre el curs: I ara què?

 


 

A Sant Pau comptem també amb la col·laboració d’un equip de més de 20 voluntaris de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que realitzen tot un seguit d’activitats a l’Hospital: acompanyament durant el tractament al pacient i als seus familiars, tallers de manualitats i activitats de realitat virtual per transportar a un ambient de calma als pacients durant el tractament.