Breadcrumb

Events

null Neix la nova identitat del Sant Pau – Campus Salut Barcelona: molt mes que un Hospital

Events
06/10/2023
Neix la nova identitat del Sant Pau – Campus Salut Barcelona: molt més que un Hospital

Som un hospital amb 600 anys d'història a l'avantguarda, i ens hem anat transformant per adaptar-nos a tots els temps, mantenint sempre la dedicació a la salut de les persones. Ara, us presentem la nostra nova identitat que aglutina tots els eixos que ens defineixen.

 

La nostra història, el nostre llegat i l’esforç, la feina, la il·lusió i l’excel·lència dels nostres professionals defineix el que som avui: un conjunt d’entitats que treballa per millorar la salut de les persones i que, recolzats sobre la força de la innovació, la formació i l’assistència, fan de Sant Pau un centre pioner i referent per als seus usuaris i pacients.

Per tot això, el Sant Pau – Campus Salut Barcelona és molt més que un centre assistencial que dona resposta a les necessitats sanitàries dels seus usuaris. La nostra institució està formada per diversos eixos fonamentals que defineixen l’essència dels nostres objectius i valors. Ens situem dia a dia en l’avantguarda dels avenços mèdics, digitals i tecnològics des de l’Institut de Recerca; centrem els nostres esforços a oferir la millor formació als professionals des del Campus d’aprenentatge; com a hospital terciari i d’altra complexitat treballem per donar l’assistència més humana i propera de la més alta qualitat, recollint l’experiència d’un llegat històric únic que guarda el nostre Campus Humanista. Som molt més que un Hospital.

 

Volem que tothom conegui i entengui la complexitat, la importància i versatilitat de Sant Pau. I volem explicar-ho d’una manera clara i coherent, que reculli i sintetitzi tot el que som, tot el que hem aconseguit i tot el que està per venir, i que defineixi a la vegada els nostres objectius i valors. Volem projectar la potència i l’impacte a escala nacional i internacional de totes les nostres iniciatives. I tot això ho fem des de la solidesa d’una identitat forta i representativa, que sigui reconeixible i que ens identifiqui. Un paraigües gràfic que agrupa l’assistència, la recerca, la docència i l’humanisme, amb una clara inspiració que ens caracteritza.

Descobreix la nova identitat a campus.santpau.cat.