Events

null Tallers Cuidadors

Events
15/01/2024
Sant Pau posa en marxa uns Tallers per a Cuidadors de persones fràgils

L’envelliment de la població és un dels principals reptes de futur, no només del sistema sanitari català, sinó d’arreu del món. Per tal de donar resposta a aquest paradigma, el Servei d’Urgències de l’Hospital de Sant Pau ha posat en marxa uns Tallers per a Cuidadors, perquè puguin sentir-se més segurs en la cura dels adults grans, amb malalties cròniques i amb dependència.

L’objectiu d’aquests tallers, que presenten un caràcter pràctic, és que els cuidadors disposin de les habilitats i coneixements necessaris per al maneig de persones vulnerables que han estat ateses a urgències.

Amb aquesta iniciativa, el Servei d’Urgències de l’Hospital de Sant Pau busca millorar la salut i benestar dels pacients fràgils, així com dels mateixos cuidadors, en línia precisament amb un dels eixos vertebradors del pla estratègic “Més Sant Pau”: l’empatia.

El tret de sortida d’aquestes sessions periòdiques és el pròxim dimecres 24 de gener a les sales polivalents de l’Hospital. D’aquesta manera, s’aniran tractant progressivament diferents temes d’interès pels cuidadors per tal de posar a la seva disposició totes les eines necessàries per a dur a terme la seva tasca diària.

Pots consultar aquí el programa dels tallers.

Inscriu-te ja a través del següent enllaç.