Ruta de navegación

Actualidad

null Cada petit amb el seu nom

Actualidad
20/12/2018
Cada petit amb el seu nom

Des de la Setmana del Prematur, a Teràpia Ocupacional, els pacients, expacients i voluntaris han estat preparant un regal per donar durant el Nadal als petits de l’Hospital. Avui, 21 de desembre s’ha fet la primera entrega.

Es tracta d’una iniciativa del Servei de Medicina Física i Rehabilitació i el Pediatria, amb la col·laboració d’associació PAUETS i Mamikus. El regal consisteix en unes lletres de roba per formar els noms dels nens i poder penjar-les a les incubadores mentre estan ingressats. D’aquesta manera, d’una banda els petits de Sant Pau comencen a tenir els seu propi espai i identitat i, de l’altra, els pacients i expacients del Teràpia Ocupacional exerciten teràpies de planificació, força i coordinació motora realitzant una activitat amb una motivació emocional extra.

Tot i que s’han escollit les dates de Nadal per fer el regal, la idea és que els nens de Neonats que vagin ingressant  a l’Hospital a partir d’aleshores tinguin també un present  amb el seu nom.

Qui vulgui participar pot adreçar-se a Teràpia Ocupacional cada dimecres de 15.30 a 17.00 o escriure al mail  YCalle@santpau.cat  i obtindran les instruccions per poder  fer-ho des de casa.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat