Ruta de navegación

Actualidad

null Dia Mundial de les Malalties Minoritaries

Actualidad
11/02/2019
Dia Mundial de les Malalties Minoritàries

El tema escollit des d’Europa per aquesta 12ª edició del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries és “Apropant els serveis de suport als pacients”, on es posa l’accent en la necessitat d’un millor accés als diferents serveis de suport als pacients. D’altra banda, el Dia Mundial és una oportunitat per fer una crida per una major coordinació de tots els serveis sanitaris, socials i de la comunitat per tal d’assegurar que aquests serveis siguin realment eficaços i accessibles a les persones que viuen afectades per una malaltia minoritària en tot el món.

A Catalunya, sota el lema “Fem pinya, fem benestar” ens sumem en posar en valor la necessitat de treball en xarxa i de coordinació entre els serveis socials i d’atenció sanitària. Tanmateix es posa l’accent en continuar millorant l’accés als serveis de suport als més de 400.000 afectats per una malaltia minoritària a Catalunya, per tal es pugui fer front amb èxit els reptes addicionals del seu dia a dia.

 

Per a inscripcions gratuïtes

http://www.malaltiesminoritaries.org/portal1/m_reserva_acto_ficha_cat.asp?event_id=205

En el cas que necessiteu intèrpret en llengua de signes, si us plau, feu-ho saber al confirmar l’assistència. Hi haurà també un dipòsit d’oxigen líquid per les/els assistents que ho necessitin.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat