Ruta de navegación

Actualidad

null Dia Mundial Sense Tabac a Sant Pau

Actualidad
29/05/2017
Dia Mundial Sense Tabac a Sant Pau

Coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac el dimecres 31 de maig la Comissió Hospital Sense Fum ha organitzat tot un seguit d’activitats i accions per informar i conscienciar de la importància de deixar de fumar.

D’una banda, al vestíbul de Sant Quintí, de 9.00 a 13.00 h hi haurà una Taula informativa on professionals experts en la deshabituació del tabac informaran sobre patologies relacionades amb el consum i els tractaments existents per deixar de fumar. Si ets fumador, fes-te la prova!

En paral·lel a les pantalles de les sales d’espera s’emetran videocàpsules informatives i a les tàctils dels braços articulats de les habitacions una presentació del dia Mundial sense Tabac informant dels perills d’aquesta addicció.

Des de la Comissió s’ha apostat enguany per la formació dels nostres professionals. Cardiologia, Pneumologia, Epidemiologia i Psiquiatria han estat els primers Serveis en fer la formació; també s’han engegat programes de tractament a pacients ingressats i seguiment d’alta a les àrees de Cardiologia, Salut Mental (Unitat d’addiccions) i Pneumologia; i des de Salut Laboral et conviden a apuntar-te al Programa de Deshabituació Tabàquica de l’Hospital.

L’Organització Mundial de la Salut, a la campanya d’aquest 2017, sota el lema “El tabac una amenaça pel desenvolupament” demostrarà que la indústria del tabac compromet el desenvolupament sostenible de tots els països i es proposaran mesures de lluita contra la crisi mundial causada pel tabaquisme que hauran d'adoptar les autoritats i l'opinió pública per promoure la salut i el desenvolupament.