Ruta de navegación

Actualidad

null El Comite de la Qualitat dels Laboratoris celebra el seu 10e aniversari amb 300 reunions

Actualidad
25/03/2019
El Comitè de la Qualitat dels Laboratoris celebra el seu 10è aniversari amb 300 reunions

Enguany el Comitè de la Qualitat dels Laboratoris (LabSantPau) celebra el 10è aniversari de la seva constitució per implementar un Sistema de Gestió de la Qualitat (SGQ) d’acord amb la Norma Internacional ISO 9001. Durant aquests 10 anys els quinze membres del Comitè han mantingut 300 reunions. La certificació assolida el 2009 ha estat renovada tres vegades, la darrera segons la nova versió ISO 9001:2015.

El SGQ es basa en el treball d’aquest Comitè, que d’acord amb la Norma, depèn de la Direcció Mèdica de l’Hospital i un equip de quasi trenta auditors interns. Dirigit pel Dr. Josep M. Queraltó, cap clínic del Servei de Bioquímica, està format per membres de tots els estaments (administració, infermeria, facultatius i tècnics) i de tots els Serveis i Unitats de Laboratori (Bioquímica, Genètica. Diagnòstic Hematològic, Hemostàsia i TAO, Immunologia i Microbiologia) i del Servei d’Extraccions. La certificació ISO 9001, pionera a l’Hospital, es va assolir el mateix any 2009.

La missió del Comitè és:

(1) La millora contínua dels serveis analítics que proporcionen els Serveis i Unitats de Laboratori als professionals de la nostra i d’altres Institucions, i dels processos implicats en la seva producció.

(2) La  gestió de riscos i oportunitats d’aquests processos i serveis.

(3) La gestió de canvis i del coneixement en sintonia amb la direcció estratègica de la Institució. El compliment dels requisits normatius és auditat anualment per AENOR.

 

Entrevista al Dr. Josep Maria Queraltó al pdf adjunt

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat