Ruta de navegación

Actualidad

null El Dr Borras deixa la Direccio Medica de Sant Pau

Actualidad
08/01/2023
El Dr. Borràs deixa la Direcció Mèdica de Sant Pau

El Dr. Xavier Borràs dona el relleu al Dr. Alfons Torrego després de quatre anys al capdavant de la Direcció Mèdica de l’Hospital i més de 40 anys de trajectòria en aquesta institució. Sant Pau li agraeix la seva tasca i dedicació durant tot aquest temps.

Xavier Borràs és metge especialista en Cardiologia. Va iniciar la seva tasca assistencial a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau l’any 1981. Doctor en Medicina el 1991 i professor associat de la Facultat de Medicina des de 1986. Com a estudis addicionals és diplomat en Bioenginyeria i en Direcció de Sistemes d’Informació per la UPC, i ha fet els màsters de Metodologia de Ciències de la Salut i de Direcció d’Institucions Sanitàries per la Universitat Autònoma de Barcelona. Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona en 2019.

En l’àmbit cardiològic la seva tasca assistencial es va desenvolupar a les àrees d’hemodinàmica i d’ecocardiografia-Doppler sent pioner en l’estudi no invasiu de les valvulopaties i posteriorment en la introducció de l’ecocardiografia transesofàgica a Espanya. L’any 2000 va iniciar tasques de gestió, inicialment en el camp de la informàtica mèdica i les aplicacions clíniques de les noves tecnologies en el camp sanitari.

Ha estat referent en la implantació de la prescripció electrònica i membre del Comitè Funcional de la Història Clínica Compartida de Catalunya. Com a coordinador de l’Atenció al Pacient Ambulatori ha estat responsable de la integració de processos entre assistència primària i l’Hospital.

Moltes gràcies per tots aquest anys de dedicació i compromís!

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat