Ruta de navegación

Actualidad

null El Dr Lleo director del Servei de Neurologia

Actualidad
29/03/2022
El Dr. Lleó, director del Servei de Neurologia

Durant la sessió del Patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que va tenir lloc el dia 29 de març de 2022, es va acordar el nomenament del Dr. Alberto Lleó, com a director del Servei de Neurologia de Sant Pau.

Lleó és llicenciat i doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona i especialista en Neurologia. Al finalitzar la residència va realitzar la tesi doctoral a l’hospital Clínic i posteriorment va completar un fellowship clínic a l’Hospital General de Massachusetts (Boston, 2002-2004). El 2005 es va incorporar al Servei de Neurologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i el 2014 va ser anomenat director de la Unitat de Memòria. Referent internacional en Alzheimer i altres demències neurodegeneratives. Ha impulsat la implementació de  tècniques de diagnòstic precoç per a la malaltia d’Alzheimer. 

El Dr. Lleó és investigador principal de nombrosos projectes de recerca competitius finançats sobre biomarcadors per a l’Alzheimer i altres demències neurodegeneratives, i sobre les bases moleculars de l’Alzheimer. És investigador principal d’estudis internacionals, és coautor d’una patent i de més de 300 publicacions internacionals. Professor associat de la UAB. Forma part del comitè editorial de les revistes Neurology i Brain Communications.  

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat