Ruta de navegación

Actualidad

null El Servei mancomunat de Neurocirurgia dels hospitals de Sant Pau i del Mar rep lacreditacio de la World Federation of Neurosurgical Societies com a centre formador de postgraduats

Actualidad
21/06/2020
El Servei mancomunat de Neurocirurgia dels hospitals de Sant Pau i del Mar rep l’acreditació de la World Federation of Neurosurgical Societies com a centre formador de postgraduats

L’acreditació permetrà al Servei Mancomunat de Neurocirurgia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i de l’Hospital del Mar oferir formació especialitzada a metges especialistes en aquesta especialitat. És el primer servei català que la rep.

La World Federation of Neurosurgial Societies (WFNS) ha atorgat al Servei Mancomunat de Neurocirurgia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i de l’Hospital del Mar l’acreditació com a centre formador de postgraduats. És el primer servei català que rep aquest reconeixement i el segon de l’Estat, després de l’Hospital Regional Universitario de Málaga.

Aquesta decisió permetrà als dos hospitals formar especialistes en Neurocirurgia procedents d’altres països, en especial de països en vies de desenvolupament. L’acreditació reconeix l’excel·lència del Servei, la seva potencia i la seva capacitat per a cobrir totes les patologies tractades en aquesta especialitat.