Ruta de navegación

Actualidad

null Els Laboratoris i Extraccions de Sant Pau renoven la certificacio ISO 9001

Actualidad
10/01/2023
Els Laboratoris i Extraccions de Sant Pau renoven la certificació ISO 9001

Els Laboratoris i Extraccions de Sant Pau (LabSantPau) han renovat per cinquena vegada la certificació segons la norma ISO 9001 amb la novetat que enguany s’ha ampliat el seu abast amb la inclusió del Servei d’Anatomia Patològica. La certificació reflecteix el compromís de millora continuada de LabSantPau, garanteix el compliment dels requisits, paràmetres i estàndards de qualitat que exigeix aquesta normativa i certifica l’excel·lència en l’estructura del sistema de gestió de la qualitat.

Segons la Dra. Leonor Guiñón, directora de Qualitat dels Laboratoris i Extraccions, “la coordinació de la qualitat portada a terme pels membres del Comitè de Qualitat dels Laboratoris i Extraccions ha estat i és essencial per transmetre la cultura de la qualitat a la resta de professionals. La renovació de la certificació posa de manifest el compromís i la participació de tot el personal a diferents nivells en l’assoliment de la millora dels processos”.

LabSantPau constitueix un centre biològic integrat pels Serveis d’Anatomia Patològica, Bioquímica, Genètica, Immunologia, Microbiologia, les Unitats de Diagnòstic Biològic en Hematologia i d’Hemostàsia i Trombosi del Servei d’Hematologia. A més, disposa de dues grans àrees transversals. La primera és el Laboratori Core, una àrea on es realitza activitat de diferents especialitats i que dóna servei 24 hores els 365 dies de l’any responent a sol·licituds analítiques urgents i programades. I, la segona, és l’Àrea de Genòmica Clínica, que dóna resposta a les necessitats de tots els Serveis i Unitats dels Laboratoris pel que fa referència a l’extracció d'àcids nucleics i la seva seqüenciació.

L’any 2021 els Laboratoris van realitzar més de 4.800.000 determinacions analítiques que corresponen a una gran varietat de proves/estudis). El Servei d’Extraccions va atendre més de 120.000 usuaris.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat