Ruta de navegación

Actualidad

null Infermeria sadhereix al Nursing Now amb el nom Sant Pau Nursing Now

Actualidad
30/05/2019
Infermeria s’adhereix al Nursing Now amb el nom “Sant Pau Nursing Now”

La Dra. Adelaida Zabalegui, representant de la comissió executiva europea de Nursing Now, i la Dra. Gemma Craywinckel, directora assistencial de la nostra institució van presidir l’acte d’adhesió a la campanya Nursing Now 2020. L’Hospital es va adherir a aquest moviment internacional amb el nom “Sant Pau Nursing Now”. També va participar la directora infermera, Margarita Esteve, i els coordinadors de la campanya,  Adrián Márquez i Andrés Aristayeta.

Aquesta campanya mundial és promoguda per la Organització Mundial de la Salut, el Consell Internacional d'Infermeres i per la Burdett Trust for Nursing , i té com a finalitat el bé global i col·lectiu de les infermeres, i donar major visibilitat i reconeixement del lideratge de les infermeres dins del sistema sanitari i de les institucions sanitàries, rere els resultats de Triple Impact. Aquest informe, elaborat per un grup de parlamentaris britànics, destaca que les infermeres tenen un triple impacte en el sistema sanitari: el desenvolupament de les infermeres milloren la salut, promouen una major equitat de gènere, i enforteixen les economies.

Els objectius Nursing Now 2020 van relacionats a una major inversió per la millora en formació, desenvolupament i condicions laborals de les infermeres, major difusió de les pràctiques efectives i innovadores, major participació de les infermeres en les polítiques de salut global, lideratge a tots els nivells, i més evidències pels responsables polítics o de pressa de decisions on la infermera pot tenir major impacte.

La Direcció Infermera i la Gerència de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, es comprometen a desenvolupar els objectius vinculats a nivell local amb el moviment Nursing Now per donar resposta a la nova visió que proposa la campanya.