Ruta de navegación

Actualidad

null Inici de la campanya #12mesos12infermeres de #SantPauNursingNow

Actualidad
08/07/2019
Inici de la campanya #12mesos12infermeres de #SantPauNursingNow

Aquest mes de juliol comença la campanya #12mesos12infermeres per donar visibilitat a la professió d’Infermeria, emmarcada dins de les activitats previstes del Sant Pau Nursing Now. Aquesta campanya està liderada en el nostre Hospital per la Direcció Infermera i amb el suport de tota la Direcció.

En aquests moments, existeix un moviment mundial promogut per l’Organització Mundial de la Salut, el Consell Internacional d’Infermeres i per la Burdett Trust for Nursing , i té com a finalitat donar major visibilitat i reconeixement al lideratge de les infermeres dins del sistema sanitari i de les institucions sanitàries. Existeix un informe elaborat per un grup de parlamentaris britànics, anomenat Triple Impact, on s’argumenta que les infermeres tenen un triple impacte en el sistema de salut i comenta amb evidència que milloren la salut, promouen una major equitat de gènere i enforteixen les economies.

La Direcció Infermera i la Gerència de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, es van comprometre a treballar i millorar els següents objectius vinculats amb el moviment Nursing Now 2020 per donar resposta a la nova visió que proposa la campanya: major inversió per la millora en formació, desenvolupament i condicions laborals de les infermeres, major difusió de les pràctiques efectives i innovadores, major lideratge a tots els nivells i aportar evidències sobre on la infermera pot tenir major impacte.

En aquest mes de juliol llençarem el primer vídeo de la campanya #12mesos12infermeres, que dóna visibilitat a diferents equips infermers, amb gran lideratge clínic.

* Si vols afegir-te a la campanya, contacta amb direccioinfermera@santpau.cat i vindran al teu lloc de treball perquè us puguis fer la foto amb els cartells del Nursing Now.