Ruta de navegación

Actualidad

null La cursa solidaria de la UAB 2017

Actualidad
10/12/2017
La cursa solidària de la UAB 2017

El dimecres 13 de desembre tindrà lloc la cursa solidària de la  UAB 2017. L'organització ha preparat tres modalitats de cursa pel mig del campus: una de 6,4 km, una caminada de 45’ i la cursa de mobilitat reduïda, de 660 m.

A l'entorn del 50è aniversari de la UAB i del projecte UAB campus Saludable i Sostenible, un grup nombrós de persones de la Universitat han treballat en l'organització de la Cursa solidària de la UAB 2017 en suport a la Marató de TV3.

 

Sis edicions des de la primera cursa fins a l'actual, i totes elles amb un grau de participació i d'esforç solidari remarcable. Aquesta edició, que es durà a terme entre setmana, concretament el dimecres 13 de desembre, per a afavorir al màxim la participació de la comunitat universitària.

 

Enguany, el tema científic al que es dedica la Marató 2017 és les malalties infeccioses. La UAB està desenvolupant importants recerques sobre aquestes malalties des de diferents vessants i creiem que és vital conscienciar la societat i els gestors polítics de la necessitat de cooperar i obtenir recursos per a la recerca i prevenció  de les mateixes.

 

Juntament amb la Cursa, en el punt de sortida i d'arribada a l’eix central entre la Facultat de Ciències i el servei d’Activitat Física, s’instal·larà la fira d'entitats relacionades amb les malalties minoritàries, les malalties mentals i les malalties infeccioses.

 
 
Donació: 10€,  inclou una samarreta.
Inscripcions obertes: http://cursauab.cat/
Per a col·laborar com a  voluntari.
 
La sortida: 13:30 h,  entre el pont de la Facultat de Ciències i el pont del Servei d’Activitat Física. Apte per a tots els nivells.

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat