Ruta de navegación

Actualidad

null La Dra Moreno entra al ranquing per optar als Top 100 dones liders

Actualidad
10/03/2021
La Dra. Moreno entra al rànquing per optar als Top 100 dones líders

Dra. Carol Moreno, metgessa del Servei d’Hematologia de Sant Pau ha estat escollida com una de les candidates a les “Top 100 Mujeres Líderes en España”, dins l’apartat d’Acadèmiques, Investigadores i Pensadores. Podeu votar per ella fins el proper 16 de març en el següent enllaç (https://lastop100.com/profile/carol.moreno/)

Carol Moreno Atanasio és Doctor Cum laude en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (2006). Va fer la seva tesi doctoral sobre el valor pronòstic de la malaltia residual mínima en pacients amb leucèmia limfàtica crònica després de rebre un trasplantament de progenitors hematopoètics. Va realitzar una estada postdoctoral en Feinstein Institute for Medical Research al North Shore Medical Center-Long Island Jewish, a Nova York (2006 -2007).

Escollida entre diferents candidats europeus per a formar part de la Junta Directiva de la European Hematology Association (EHA) en qualitat de consellera, actualment és metgessa adjunta del Servei d'Hematologia i Hemoteràpia de l'Hospital de Sant Pau.

Carol Moreno porta prop de dues dècades dedicada a la recerca de la leucèmia limfàtica crònica. En els últims anys, ha col·laborat estretament en diferents projectes d'abast europeu i internacional, com la European Research Initiative on CLL (ERIC) i això li ha permès realitzar contribucions transversals en el camp de la LLC. En l'actualitat també forma part de les juntes directives de la Societat Espanyola d'Hematologia i Hemoteràpia (SEHH) i del Grup Espanyol de Hematogeriatría (GEHEG). La Dra. Moreno té més de 50 articles publicats en revistes científiques internacionals com ara New England Journal of Medicine, Journal of Clinical Oncology, Blood i Lancet Oncology sumant un factor d'impacte superior a 300.

 

Sobre Top 100

“Top 100 Mujeres Líderes en España” és una organització l'objectiu principal de la qual és visibilitzar el talent femení per a construir una societat basada en la igualtat. En 2011 es va llançar el 1r rànquing de Top 100 i des de llavors la iniciativa no ha parat de créixer, afegint altres esdeveniments amb empreses i institucions per a fomentar la diversitat i ressaltar el paper de les dones en l'àmbit públic. Impulsada per la revista online, Mujeres&Cia,  aquesta iniciativa ha visibilitzat en les seves múltiples edicions, a més de 5.000 dones entre candidates i triades.