Ruta de navegación

Actualidad

null Pallapupas convoca a milers de families a la 8a edicio Un Dia de Nassos

Actualidad
01/10/2017
Pallapupas convoca a milers de famílies a la 8a edició “Un Dia de Nassos”

Els dies 7 i 8 d’octubre, cinc parcs de lleure familiar de Catalunya se sumen a la gran festa de Pallapupas oferint entrades a meitat de preu i donant part d’aquesta recaptació a l’entitat. Un esdeveniment solidari de referència que ajuda a portar el riure a 30.000 infants hospitalitzats a Catalunya amb la visita dels seus pallassos professionals. L’ONG vol crear també una marea de nassos de pallasso a les xarxes socials amb l’etiqueta #nasvermell, campanya que ha rebut el suport de personatges anònims i públics de la sanitat, cultura, mitjans de comunicació, l’esport i l’humor.

Un dia de nassos es celebra des de fa 8 anys el primer cap de setmana d’octubre amb l’objectiu d’omplir de riures els hospitals amb els fons recaptats amb la venda d’entrades i nassos de pallasso.  Per comprar les entrades amb antelació web de Pallapupas (www.pallapupas.org)

 

Durant tot el mes de setembre, amb la fi de donar visibilitat als beneficis que té el riure en els infants hospitalitzats, Pallapupas anima a tothom a crear una “marea” de nassos vermells, posant-se un nas de pallasso i compartint la imatge a les xarxes socials amb els hashtags #undiadenassos, #nasvermell, #mareadenassos i #. Personatges públics com Mònica Terribas, Jordi Évole, Thais Villas, Òscar Dalmau, Manel Fuentes, Gemma Mengual o Risto Mejide ja han estat els primers a posar-se el nas vermell per donar suport a aquesta nova edició d’“Un Dia de Nassos”, que espera obtenir una participació de prop de 30.000 persones als diferents espais.

Els nassos solidaris es poden adquirir a la pàgina web “Un Dia de Nassos” i a diversos comerços adherits a la iniciativa, com ara els establiments de les marques Canada House, Tuc Tuc i Pans&Company.

Els Pallapupas fan riure prop de 40.000 nens i nenes hospitalitzats cada any i acompanyem a les seves famílies en el mal tràngol de la malaltia. Treballen per millorar l’estat d’ànim dels malalts, generant un canvi positiu gràcies a l’humor.

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat