Ruta de navegación

Actualidad

null Pi i Molist es mou per la Salut Mental

Actualidad
07/10/2021
Pi i Molist es mou per la Salut Mental

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental 2021, la Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist organitza, el 08 d’octubre, una caminada als dos Turons més alts de Nou Barris, el Turó de Roquetes i el Turó Segarra amb el lema “... ens movem per la Salut Mental”. I un taller artístic amb la creació d’una obra col·laborativa.

Dues trobades lúdiques i de sensibilització, en les quals enguany, per motius sanitaris relacionats amb la COVID, només participaran persones vinculades als diferents recursos de la Unitat (llar residència, llars amb suport, servei de rehabilitació comunitària i club social).

“Salut Mental en un món desigual”, “Salud Mental un derecho necesario. Mañana puedes ser tu”, són alguns dels lemes que representen la temàtica que aquest any marca la Federació Mundial per la Salut Mental (WFMH) en l’àmbit global, per denunciar les desigualtats que existeixen al voltant de la salut mental, un tema que cobra especial rellevància en el context de la pandèmia per la COVID-19.