Ruta de navegación

Actualidad

null Primera sessio del BHH Talks with Hospital Sant Pau

Actualidad
12/05/2019
Primera sessió del BHH Talks with Hospital Sant Pau

El passat 8 de maig va tenir lloc la primera sessió "BHH Talks with Hospital Sant Pau" organitzada per l’IIB Sant Pau i el Barcelona Health Hub (BHH) on 13 startups associades al BHH van explicar els seus projectes a un grup multidisciplinari de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l'Institut de Recerca Sant Pau.

Posteriorment va tenir lloc una taula rodona amb el títol "Reptes i oportunitats al voltant de la salut digital" en la que van participar la Dra. Helena Bascuñana, directora del Servei de Medicina Física i Rehabilitació i la Dra. Iluminada Corripio, psiquiatra de la Unitat de Psiquiatria Clínica del Servei de Psiquiatria, totes dues de Sant Pau, així com Òscar Garcia-Esquirol de Mediktor i Òscar Flores, de Madeofgenes.

El format plantejat de la sessió, va permetre intercanviar impressions sobre el futur de la salut digital en el nostre Sistema de Salut Pública. El debat es va centrar a detectar quines són les barreres amb les que ens trobem a l'hora d'introduir les noves tecnologies, com les podem superar i la influència cultural de la nostra societat.

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat