Ruta de navegación

Actualidad

null Sant Pau i Amalfi Analytics lideren el projecte dinnovacio TRAJECT

Actualidad
10/05/2021
Sant Pau i Amalfi Analytics lideren el projecte d’innovació TRAJECT

L’Hospital de Sant Pau (http://www.santpau.cat/)  i Amalfi Analytics (https://amalfianalytics.com/ca/) lideren el projecte d’innovació TRAJECT finançat amb fons de la Unió Europea. Aquest projecte construirà trajectòries d'evolució temporals dels pacients hospitalitzats a Sant Pau afectats per la Covid 19 i proporcionarà estimacions de riscos i recomanacions terapèutiques, donant suport al maneig d’aquests pacients. Al final del projecte, a gener de 2022, l’aplicació serà capaç d’acceptar dades d’altres hospitals i es podrà adaptar a altres patologies.

 

TRAJECT és un dels 16 projectes escollits en el programa europeu COVID-X d’entre més de 100 candidats, i ha rebut un finançament total de 150.000 € del projecte COVID X que, alhora, rep fons del European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme

Més informació: www.covid-x.eu

El projecte TRAJECT vol crear una aplicació que aplicarà algoritmes de Machine Learning, desenvolupats per Amalfi Analytics, a les dades d’hospitalització, per construir les “trajectòries” que descriuen l’evolució temporal dels pacients, amb els seus riscos i complicacions. Aquestes trajectòries seran validades i anotades pels experts clínics.

Una segona aplicació permetrà al metge situar-se en el punt de la trajectòria del pacient  i accedir a les recomanacions dels experts per a pacients com aquests.

El Programa COVID-X és una iniciativa europea d’innovació que ofereix accés al finançament i a un programa d’acceleració a mida per empreses i empreses emergents. L’objectiu és impulsar la captació en el mercat de la Intel·ligència Artificial (IA) i les solucions de dades per derrotar a la Covid-19 i salvar vides. Compta amb el suport de la Unió Europea com a part del pla de resposta per derrotar la Covid-19 a través del poder de les dades.