Ruta de navegación

Actualidad

null Sant Pau incorpora la imatge 4K a la cirurgia Otorinolaringologia

Actualidad
07/06/2016
Sant Pau incorpora la imatge 4K a la cirurgia d’Otorinolaringologia

El Servei d’Otorinolaringologia millorarà amb aquesta nova tecnologia els resultats en les cirurgies nasosinusals: extirpació de tumors, de pòlips en aquesta àrea i cirurgies de base de crani anterior. També afavorirà la feina dels cirurgians en les  cirurgies endolaríngies i la novetat més important consistirà en el millor abordatge de la cirurgia transoral dels tumors a la zona de l’orofaríngie.

 

Juntament amb aquest equip d’alta definició s’han incorporat a les cirurgies d’ORL un sistema de separadors transorals, anomenat FK; que permet aconseguir millor accessos a través de la boca per extirpar quirúrgicament tumors en aquesta zona per via transoral, evitant així les incisions externes. Aquest tipus d’abordatge fa que la cirurgia sigui menys invasiva i per tant redueix l’estada del pacient a l’Hospital.

 

Fins ara Sant Pau comptava amb una definició d’imatge de 1920 x 1080 píxels que és l’alta definició, i amb la incorporació de la nova torre d’imatge 4K es passa a tenir una definició de 4096 x 2160 píxels que és millor definició d’imatge aconseguida tècnicament fins ara.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat