Actualidad

null Sant Pau sense fum

Actualidad
26/05/2019
Sant Pau sense fum

Punt audiovisual informatiu amb missatges referents al tabac i a la seva prevenció al vestíbul de Sant Quintí (del 27 al 31 de maig).

 

Videocàpsules informatives sobre el tabac a les pantalles de les sales d’espera.

 

 

Taules Informatives el 31 de maig

 

* Al vestíbul de Sant Quintí, de 9 a 13 h

Taules informatives on professionals experts en la deshabituació del tabac informaran sobre patologies relacionades amb el consum i tractaments existents per deixar de fumar. Els hi acompanyaran els estudiants voluntaris de l’EUI per ajudar en la campanya de sensibilització.

Si ets fumador: fes-te la prova!

 

 

* Als vestíbuls principals de la Unitat Docent i de l’EUI-Sant Pau:

Taules informatives dels alumnes de la Facultat de Medicina i l’EUI Sant Pau de 9 a 13 h. (Del 28 al 31 de maig).

 

Les activitats de sensibilització a població fumadora es duran a terme per part del professorat i els estudiants voluntaris del grau en infermeria de l’EUI-Sant Pau, i consistiran en avaluar el nivell de dependència a la nicotina, el càlcul del cost del tabac, i el lliurament de la Guia  per deixar de fumar en 4 passos, entre d’altresactivitats.

 

Difusió de l’enquesta de la Setmana Sense Fum, que té per objectiu: conèixer el consum i l‘opinió de la població en general (major de 14 anys) en temes d’actualitat sobre tabaquisme.
Divulgació del concurs, “La infermera: la teva aliada per deixar de fumar”. El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya impulsa un concurs adreçat a infermeres i a estudiants d’infermeria per fomentar la tasca de les infermeres en la deshabituació tabàquica de la ciutadania. Més informació sobre la campanya. https://youtu.be/X3p11Xxdtn0

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat