Ruta de navegación

Actualidad

null XIII Jornada de Portes Obertes de Sant Pau

Actualidad
22/03/2023
XIII Jornada de Portes Obertes de Sant Pau

Avui, 23 de març, se celebra a la sala d’actes, de forma presencial, la XIII Jornada de Portes Obertes per als residents. L’acte ha començat amb un parlament de benvinguda del director de l’Hospital, Adrià Comella i del director mèdic, el Dr. Alfons Torrego, seguit de la ponència de la cap d’estudis  i coordinadora de la Comissió de Docència de Sant Pau, la Dra. Gemma Carreras, en la qual ha informat sobre el valor afegit de la Institució, sobre les seves vessants d’assistència, docència i recerca, i sobre  la Formació Sanitària Especialitzada que es porta a terme l’Hospital. Els assistents també han pogut escoltar l’experiència a Sant Pau dels/les representants dels residents.

Durant la jornada, representants de les unitats docents i de les unitats docents associades (Medicina Familiar i Comunitària i Fundació Puigvert) han facilitat informació concreta als interessats de cada especialitat i, finalment, els futurs residents han pogut visitar els Serveis i informar-se sobre les diferents especialitats.

Qui no hagi pogut assistir avui a la Jornada de Portes Obertes o vulgui ampliar la informació trobarà el calendari de les sessions organitzades entre el 24 i el 31 de març, el formulari d’inscripció i els enllaços a les reunions online.