Ruta de navegación

Actualidad

null XIV Jornada dactualitzacio sobre lhemofília

Actualidad
15/06/2022
XIV Jornada d’actualització sobre l’hemofília

Aquest dissabte 18 de juny al matí, de les 9 a les 13 hores, té lloc la XIV Jornada d’actualització sobre l’hemofília a la Sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau. La inauguració anirà a càrrec de l’Oti Ragull, presidenta de l’Associació Catalana d’Hemofília; del Dr. F. Xavier Borràs, director mèdic de l’Hospital de Sant Pau; i de la Meritxell Budó, secretària d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El programa de la Jornada inclou diverses ponències impartides per experts internacionals i nacionals. Cal destacar, per exemple, la presència del Dr. Brian Mahony, director executiu de la Irish Haemophilia Society i president de la European Haemophilia Consortium, i del Dr. Michael Makris, professor d’Hemostàsia i Trombosi a la Sheffield University, director de la Sheffield Haemophilia and Trombosis Centre (Regne Unit) i membre del comitè editorial de les revistes British Journal of Haematology, Journal of Thrombosis i Haemostasis and Blood Transfusion

També hi participaran la Dra. Marina Carrasco, metge adjunt de la Unitat d’Hemostàsia i Trombosi de Sant Pau, qui parlarà de la coagulopatia en la dona i les seves implicacions en el dia a dia; i el Dr. José Mateo, cap de la Unitat d’Hemostàsia i Trombosi i de la Unitat integrada d’Hemofília de l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital Sant Joan de Déu.    

La trobada està organitzada per l’Associació Catalana de l’Hemofília. Fundació Privada Catalana de l’Hemofília. I compta amb la col·laboració de l’Hospital de Sant Pau, el Recinte Modernista de Sant Pau, l’Hospital Sant Joan de Déu, l’Hospital Vall d’Hebron, el Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Tot amb el suport de diversos laboratoris i companyies farmacèutiques.