Ruta de navegación

Actualidad

null XV Jornada dactualitzacio sobre lhemofilia de lACH

Actualidad
22/05/2023
XV Jornada d’actualització sobre l’hemofília de l’ACH

Aquest dissabte 27 de maig té lloc la XV Jornada d’actualització sobre l’hemofília a la Sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau. El programa de la jornada inclou diverses ponències impartides per diferents experts, alguns d’ells internacionals com el Dr. Michael Makris, professor d’Hemostàsia i Trombosi a la Sheffield University, director de la Sheffield Haemophilia and Trombosis Centre (Regne Unit).

Per part de l’Hospital de Sant Pau, també hi participa el Dr. José Mateo, cap de la Unitat d’Hemostàsia i Trombosi de l’Hospital de Sant Pau, i de la Unitat integrada d’Hemofília de l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital Sant Joan de Déu.

La inauguració anirà a càrrec d’Eugènia Masip, directora infermera de l’Hospital de Sant Pau, mentre que Oti Ragull, presidenta de l’Associació Catalana d’Hemofília (ACH), serà l’encarregada de presentar la jornada.

La trobada, que està organitzada per l’Associació Catalana de l’Hemofília (Fundació Privada Catalana de l’Hemofília), compta amb la col·laboració de l’Hospital de Sant Pau, el Recinte Modernista de Sant Pau, l’Hospital Sant Joan de Déu, l’Hospital Vall d’Hebron, el Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Tot amb el suport de diversos laboratoris i companyies farmacèutiques.

Anima’t a assistir-hi!

Pots consultar aquí el programa de la jornada