Ruta de navegación

Actualidad

null Sant Pau promou la Consciència en el Dia Mundial de la Diabetis

Actualidad
10/11/2023
Sant Pau promou la Consciència en el Dia Mundial de la Diabetis

Amb motiu del proper Dia Mundial de la Diabetis, que se celebra el 14 de novembre de 2023, Sant Pau prepara una jornada informativa especial al vestíbul de l'Hospital. L'objectiu és sensibilitzar els pacients que pateixen aquesta malaltia i la població en general sobre la importància de mantenir uns hàbits de vida saludables.

La jornada, que s'iniciarà a les 10h i es prolongarà fins les 15h del proper dimarts, oferirà orientació per part dels professionals de Sant Pau sobre factors crucials com seguir una dieta sana i equilibrada o practicar exercici físic de manera regular, a més podràs participar en un 'Passaparaula' sobre hàbits saludables. Aquestes pràctiques són essencials per prevenir i controlar la diabetis En línia amb el propòsit global dels darrers anys: “l’accés a les cures de la diabetis”.

 

A Sant Pau, estem compromesos a proporcionar la informació i el suport necessaris per millorar la qualitat de vida dels pacients amb diabetis. Uneix-te a nosaltres i participa en aquesta jornada dedicada a l'educació i a la protecció de la nostra salut del futur.

 

Coneix el nostre programa d'activitats aquí.