Actualidad

Actualidad
 • Un nou reconeixement al Servei d’Urgències de Sant Pau
  30/11/2017

  Un nou reconeixement al Servei d’Urgències de Sant Pau

  El projecte “Atenció Geriàtrica Integral en un Servei d'Urgències Hospitalari. Repercussió sobre la salut dels pacients i la gestió de fluxos després de la implantació a Urgències i la Unitat d'Estada Curta”, del Servei d’Urgències de Sant Pau ha estat guardonat amb el Premi a la Recerca de la Fundació Mutuam Conviure.
 • Beca ERA-NET NEURON per l’IIB Sant Pau
  29/11/2017

  Beca ERA-NET NEURON per l’IIB Sant Pau

  El projecte “Synaptic Dysfunction in Intellectual Disability Caused by SYNGAP1. Translational Research to Develop Human Models and Advance Pharmacological Treatments”, coordinat pel Dr. Àlex Bayés de l’IIB Sant Pau, ha rebut la beca ERA-NET NEURON que permetrà un important avenç en la recerca sobre la disfunció de les sinapsis neuronals, en la Discapacitat Intel·lectual causada per SYNGAP1.
 • La beca de Boehringer se’n va a Sant Pau
  28/11/2017

  La beca de Boehringer se’n va a Sant Pau

  La Fundació Kàlida ha aconseguit la beca de la farmacèutica Boehringer Ingelheim pel seu projecte enfocat en la millora de la qualitat de vida del malalts amb càncer de pulmó a través de la realitat virtual i del Mindfulness. Aquest treball becat ha estat possible també gràcies a la col·laboració de l’equip de pulmó del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital de Sant Pau i a totes les persones que els hi han ajudat a guanyar amb el seu vot online.
 • El Dr. Antonio Moral Duarte premiat per l’Asociación Española de Cirujanos
  27/11/2017

  El Dr. Antonio Moral Duarte premiat per l’Asociación Española de Cirujanos

  El Dr. Antonio Moral Duarte, cap de la Unitat de Cirurgia endocrina i de la mama, del Servei de Cirurgia General i Digestiva, ha estat guardonat amb el “Premio Lo Mejor del Congreso” a la millor comunicació pòster pel treball “Biopsia selectiva del ganglio centinela tras quimioterapia neoadyuvante del cancer de mama. Resultados 7 años después de la validación de la técnica”, firmat també pels doctors J. Duch, JL. Pérez, A. Tibau, M. Estorch, M. Clos i M. Trias. El guardó ha estat atorgat durant la XXI Reunión Nacional de Cirugía de l’Asociación Española de Cirujanos, celebrada a Màlaga el passat octubre. El Dr. Moral ja va ser guardonat amb aquest premi l’any 2014.
 • Pi i Molist amb el Gran Recapt d’Aliments!
  26/11/2017

  Pi i Molist amb el Gran Recapt d’Aliments!

  La Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist, se suma a la causa solidària del “Gran Recapte d’Aliments 2017” organitzant dues activitats promogudes i dinamitzades pels seus usuaris. Amb aquesta iniciativa, que ha estat possible gràcies a la contribució d’ARCASA, des de la Unitat volen solidaritzar-se amb totes aquelles persones que troben en situació d’emergència i risc social.
 • L’Institut de Recerca de Sant Pau, la UOC i GMV fomenten el desenvolupament d’una aplicació per a millorar la qualitat de vida dels malalts de Parkinson a través de la música
  26/11/2017

  L’Institut de Recerca de Sant Pau, la UOC i GMV fomenten el desenvolupament d’una aplicació per a millorar la qualitat de vida dels malalts de Parkinson a través de la música

  L’Institut de Recerca de Sant Pau, la UOC i l’empresa de solucions tecnològiques GMV, impulsors de la comunitat d’innovació col·laborativa Open eHealth Parkinson, han seleccionat com a guanyadora d’un concurs d’idees una aplicació que té com a objectiu millorar la mobilitat, l’estat d’ànim i la gestió del tractament mèdic dels pacients per mitjà de la música. El prototip s’ha presentat dilluns 27 de novembre.
 • El Dr. Artigas reconegut per la seva trajectòria en Oncologia Quirúrgica
  23/11/2017

  El Dr. Artigas reconegut per la seva trajectòria en Oncologia Quirúrgica

  El Dr. Vicente Artigas, director de la Unitat de Cirurgia hepatobiliopancreàtica i oncològica, del Servei de Cirurgia General i Digestiva de Sant Pau, ha estat reconegut amb el “Primer Premio Die Goyanes a una Trayectoria en Oncología Quirúrgica” durant el V Congreso Nacional de la Sociedad Española de Oncología Quirúrgica, celebrat aquest novembre a Mallorca.
 • Jordi Riba, investigador de l’IIB Sant Pau, una de les 25 persones més influents en el futur de la ciència segons la revista Rolling Stone
  22/11/2017

  Jordi Riba, investigador de l’IIB Sant Pau, una de les 25 persones més influents en el futur de la ciència segons la revista Rolling Stone

  La revista Rolling Stone ha destacat com una de les 25 persones influents del món en el futur de la ciència a Jordi Riba, del grup d’investigació en Neuropsicofarmacologia Humana de l’Institut d’Investigació Biomèdica Sant Pau (IIB Sant Pau).
 • Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer
  22/11/2017

  Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

  El 30 de novembre tindrà lloc la propera cita del cicle de Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer. La sessió versarà sobre “Avenços a la demència frontotemporal” i anirà a càrrec del Dr. Ignacio Illán, del Servei de Neurologia de Sant Pau. La xerrada és a les 17 hores a la sala d’actes de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • El Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital celebra un segle de vida
  22/11/2017

  El Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital celebra un segle de vida

  100 anys són els que compleix enguany el Servei d’Otorinolaringologia (ORL) de Sant Pau i ho van celebrar amb una jornada al Recinte Modernista de Sant Pau. Ahir dimecres 22 de novembre, de 18.30 a 20.35 h, els principals especialistes en ORL van oferir un seguit de conferències amb un repàs històric sobre les disciplines d’aquesta especialitat.
 • L’Hospital de Sant Pau premiat als TOP 20
  21/11/2017

  L’Hospital de Sant Pau premiat als TOP 20

  L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha estat guardonat, en les categories “Trayectorias TOP 2010-2015 Gestión Hospitalaria Global” i “Trayectorias TOP 2010-2015 Área de la Mujer” amb els premis TOP 20 de l’edició 2017. El lliurament dels premis ha tingut lloc avui 22 de novembre.
 • Nova conferència de l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau
  21/11/2017

  Nova conferència de l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau

  El proper 24 de novembre l’Associació d’Amics i Alumnes de l’Hospital organitza, a la sala d’actes de l’Hospital, la conferència “Un mètode nou per resoldre els conflictes. La mediació” a càrrec de Mariona Garriga Ahumada, advocada i màster en Mediació UPF.
 • III Jornades Nacionals d'Investigació en Artteràpia
  21/11/2017

  III Jornades Nacionals d'Investigació en Artteràpia

  Els propers 24 i 25 de novembre tindran lloc al Recinte Modernista de Sant Pau les III Jornadas Nacionales de Investigación en Arteterapia, organitzades pel Grupo de Trabajo sobre Investigación de la Asociación Profesional Española de Arteterapeutas (ATe) i coordinades per la Dra. Nadia Collete, de la Unitat de Cures Pal·liatives de l'Hospital i investigadora de l’Institut de Recerca de Sant Pau.
 • Ajudes a la Recerca infermera de Sant Pau
  20/11/2017

  Ajudes a la Recerca infermera de Sant Pau

  Adrián Márquez, infermer de la Unitat d’Hemodinàmica del Servei de Cardiologia de Sant Pau, ha obtingut una ajuda de la Fundació Infermeria i Societat per a dur a terme el projecte: “Desenvolupament i avaluació de l’impacte d’un llista de verificació de seguretat adaptat a la cardiologia intervencionista” (PR-235/17).
 • Sant Pau publica a la prestigiosa revista Brain
  20/11/2017

  Sant Pau publica a la prestigiosa revista Brain

  Metges i investigadors de l’Hospital de Sant Pau i de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Sant Pau (IIB Sant Pau) apliquen per primera vegada una potent tècnica microscòpica per desvetllar com els agregats proteics es propaguen pel cervell en pacients amb aquesta demència. En l’estudi publicat a la prestigiosa revista Brain i dirigit pel Dr. Albert Lleó, director de la Unitat de Memòria del Servei de Neurologia de l’Hospital de Sant Pau han col·laborat investigadors de l’Institut de Ciències Fotòniques de Catalunya (ICFO) i les Universitats de Harvard i Edimburg.
 • Investigadors de l’Hospital de Sant Pau publiquen a la revista Annals of Internal Medicine
  20/11/2017

  Investigadors de l’Hospital de Sant Pau publiquen a la revista Annals of Internal Medicine

  Investigadors dels Serveis de Cardiologia, Epidemiologia Clínica i Salut Pública, Anestesiologia i Bioquímica de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau - IIB Sant Pau han participat en la publicació d’un article a la revista Annals of Internal Medicine. L’estudi, coordinat per la Universitat de McMaster (Canadà), forma part de la línia de recerca en medicina perioperatòria impulsada per investigadors d’aquests serveis. En aquest cas, el Dr. Jesús Álvarez, del Servei de Cardiologia, és un dels autors principals de la publicació, juntament amb un grup d’autors internacionals.
 • La Unitat d’asma greu de Sant Pau acreditada amb nivell d'excel·lència
  19/11/2017

  La Unitat d’asma greu de Sant Pau acreditada amb nivell d'excel·lència

  La SEAIC (Sociedad Española de Alergología e Inmunología Clínica) ha acreditat a la Unitat d’asma greu del Servei de Pneumologia de Sant Pau, com a Unitat d’excel·lència i com a Unitat docent per a impartir formació pràctica presencial en asma greu dins del programa de Desarrollo Profesional Continuado. La Unitat està coordinada per la Dra. Lorena Soto Retes.
 • El curs de l’Escola de Patologia Digestiva celebra el seu número 100
  19/11/2017

  El curs de l’Escola de Patologia Digestiva celebra el seu número 100

  El Servei de Patologia Digestiva de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza el “curs centenari” de l'Escola de Patologia Digestiva els propers 22, 23 i 24 de novembre. El Servei de Patologia Digestiva de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza el “curs centenari” de l'Escola de Patologia Digestiva els propers 22, 23 i 24 de novembre.
 • Dia Internacional del Supervivent a la mort per suïcidi
  16/11/2017

  Dia Internacional del Supervivent a la mort per suïcidi

  Després del Suïcidi Associació de Supervivents commemora el pròxim dissabte 18 de novembre al Recinte Modernista de Sant Pau de 10.30 a 13.30h el Dia Internacional del Supervivent a la mort per suïcidi. L’acte és gratuït però és necessària la confirmació d’assistència a través del correu electrònic: info@despresdelsuicidi.org
 • Sant Pau destaca en els Indicadors 2016 MSIQ
  16/11/2017

  Sant Pau destaca en els Indicadors 2016 MSIQ

  La posició de Sant Pau destaca en l’actualització dels indicadors anuals MSIQ 2016 de la Regió de Barcelona. En aquests indicadors Sant Pau destaca especialment per la seva bona qualificació pel que fa a la baixa mortalitat i a les poques complicacions intrahospitalàries, així com en l’alta ambulatorització dels processos quirúrgics.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat